Pihasauna tuo mökkitunnelman kotipihallesi

Tutustu palveluun Tutustu mallistoon

Tutustu mallistoomme

Tervetuloa tutustumaan Smartian upeisiin pihasaunoihin! Laadukkaat kotimaiset pihasaunamme tarjoavat täydellisen saunatunnelman niin kotiin kuin mökille. Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia malleja ja kokoja, joten löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Tutustu valikoimaamme ja tee pihasaunaunelmistasi totta!

Suuri pihasaunakysely

Selvitimme syksyllä 2023 suurella pihasaunakyselyllä suomalaisten pihasaunomistapoja ja iloiseksi yllätykseksi saimmekin hurjan määrän vastauksia.

Kokosimme reilusta 2000 vastauksesta noin 200 vastaajan ihastuttavat pihasaunakokemukset esitteeseen mitä pääsee selaamaan täältä:

Suuren pihasauakyselyn tulokset ja tunnelmalliset palautteet.

 

Pihasaunat ja saunamökit pihapiiriin helposti pystytettävänä pakettitoimituksena tai valmiiksi tehtynä.

Smartialta saat perinteiset pihasaunat, modernit saunamökit, hirsisaunat sekä näyttävät ulkosaunat suoraan pihallesi toimitettuna. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat saunamökit voit valita erittäin laajasta valikoimastamme ja tilata suoraan pihallesi helposti itse pystytettävänä tai valmiiksi tehtynä.

Pihasaunan käyttötarkoitus sekä omat mieltymykset ovat ratkaisevassa asemassa, kun valitset juuri sinun tarpeisiisi sopivaa pihasaunaa. Mallistomme koostuu pääasiassa paikalla pystytettävistä rakennuksista, jotka toimitetaan talopaketin tyyliin pakettitoimituksena. Asentajaverkostomme auttaa tarvittaessa saunan pystytyksessä.

Voit tulla tutustumaan osaan saunoista myyntinäyttelyissämme Oulussa ja Vantaalla.

Pihasaunan toimitus nopeasti

Pihasaunan tai saunamökin toimitus tapahtuu jopa muutaman päivän sisällä tilauksesta. Toimitusaika vaihtelee muutamista päivistä noin kahteen kuukauteen. Lyhimmillään toimitusaika on varastomalleillamme, joita olemme talvella tehneet valmiiksi. Kun haluat muutoksia rakennukseen tai sitä ei löydy heti varastostamme, saat tarkan toimitusaika-arvion saunamyyjiltämme.

Millainen ulkosauna on sinun haaveesi? Kaipaatko perinteistä mökkisaunaa vai isompaa pihasaunaa? Kun etsit ratkaisua ympärivuotiseen käyttöön, voi valintasi olla omakotitalon rakenteella tehtävä täyslämmin rakennus. Ulkosaunat sopivat mainiosti mökille, mutta sopivat myös ympärivuotisen asunnon pihapiiriin. Pihasaunoja ja saunamökkejä toivotaan entistä enemmän, jotta päästään kokemaan perinteinen saunaelämys.

Pihasaunoihin on mahdollisuus tutustua paikan päällä Oulun lähellä Limingassa sekä Vantaalla tai tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme. Osa saunamökeistä on saatavilla täysin valmiiksi tehtyinä ja valmiiksi pintakäsiteltyinä.

Ulkosaunan hinta muodostuu valinnoistasi

Pihasaunojen ja saunamökkien hinnat löytyvät kätevästi verkkokaupastamme ja saat valittua saunaasi juuri sellaiset ominaisuudet kuin haluat ja tarvitset. Saunamökkipaketti on helppo ratkaisu, kun haluat laadukkaan pihasaunan nopeasti ja helposti.

Kaikki ulkosaunat ja saunamökit ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan. Jos mallistosta ei löydy sopivaa mökkiä, suunnittelemme sinulle sellaisen! Mökkiprojekti etenee vaivattomasti, sillä toimitamme sinulle rakennuslupaa varten lupakuvat. Lopullinen saunamökin hinta määräytyy valintojesi perusteella.

smartia_ikoni_07

1. Tutustu mallistoon

Inspiroidu kattavasta saunamallistostamme ja tutki tarpeisiisi ja budjettiraameihisi sopiva ratkaisu.

smartia_ikoni_13

2. Ota yhteyttä myyntiin

Asiantunteva myyntimme on apunasi päivästä yksi alkaen. Autamme tekemään haaveestasi totta.

Ota yhteyttä

smartia_ikoni_04

3. Nauti lämpöisistä löylyistä

Olemme tukenasi koko rakennusprojektin ajan ja varmistamme, että pääset nauttimaan lämpimistä löylyistä uudessa saunassasi ensi tilassa.

Usein kysyttya Smartia saunan hankkimisesta

Toteutamme pihasaunat myös omista lupakuvista ja suunnitelmista. Varsinkin PRE-cut saunoissa pystymme toteuttamaan ratkaisusi joko valmiiden lupakuvien tai vaikkapa ruutupaperi luonnoksen pohjalta.

Perinteisissä hirsisaunoissa pystymme tekemään pieniä muutoksia, jolloin tarkistamme muutosten aiheuttamat kulut. Toimitusaika muutosmalleissa on varastomalleja selvästi pidempi. Tarkan toimitusajan saat selville myyjiltämme.

PRE-cut pihasaunoissa emme ole sidottuja moduuli mitoituksiin, niin kuin elementti toimitukset ovat. Kaikkia mallistomme PRE-cut on mahdollisuus muuttaa teidän toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista.

Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennus urakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin pihasaunan rakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 500 -10000€.

Perinteiset pihasaunan tarvikepaketit voimme toimittaa jopa kahdessa arkipäivässä jos verkkokauppa näyttää että kyseinen pihasauna löytyy heti varastossa. Tehdastoimitussaunojen aikataulu selviää kysymällä myyjiltämme.

PRE-cut saunojen tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuoden ajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saatuaan piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka aika mikä saattaa pidentää toimitusaikaa. Nopeimmillaan pystymme toimittamaan peruspaketin jopa 2 viikossa.

Rakennuslupa prosessin asiakas hoitaa itse. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit.

Tarvikepaketti toimitetaan yleensä useammassa kollissa ja kollit on suojattu hyvin sään kestävällä muovilla. Paketit on mahdollista säilyttää sellaisenaan kunhan varmistaa että säilytyspaikka ei ole kostea ja ilma pääsee kiertämään pakettien ympärillä. Lisävarusteina tilattavat kattohupapaketit, kiuas/hormipaketit jne. toimitaan erillisellä lavalla.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Tommi Tuomola
  Myynti / Vantaan myyntinäyttely
  0504522122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.