Alle 30m2 rakennukset asiakkaiden toiveiden mukaan

Tutustu palveluun Tutustu mallistoon

Tutustu mallistoomme

Tarvitsetko laadukkaan ja monikäyttöisen alle 30 neliömetrin rakennuksen? Rakennus voi olla hirsirakennus tai ns. omakotitalon rakenteella tehtävä täyslämmin piharakennus. Olipa kyse sitten työhuoneesta, vierasmajasta tai vaikkapa saunasta, meiltä löydät ratkaisun. Kaikki alle 30 neliömetrin rakennuksemme on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan toimivuutta, kestävyyttä ja visuaalista viehätysvoimaa. Tutustu mallistoomme, inspiroidu ja pyydä tarjous!

Alle 30m2 rakennukset

Rakennushankkeen toteutus kanssamme onnistuu helposti, olitpa sitten ammattilainen tai omatoimirakentaja.

Yhdessä ammattilaisen kanssa mietityt toteutusratkaisut varmistavat rakennuksen käytännöllisyyden ja aina kustannustehokkaan toteutuksen.

Joustavan rakennustapamme ansiosta saat juuri sellaisen piharakennuksen kuin haluat. Rakentamista eivät rajoita elementtirakentamisen kalliit ja vaikeasti toteutettavat muutokset.

Kysy myös asennusta meiltä! Erinomaiset materiaalit ja asiantunteva ja mukava palvelu ovat tavaramerkkejämme. Ota rohkeasti yhteyttä!

Myyntipalvelu puh. 010 574 5511 / myynti@smartia.fi

 Piharakennus ykköstoimittajalta

Kun suunnitelmissasi on rakentaa piharakennus, löytyy siihen ratkaisu Smartialta. Meiltä saat juuri sellaisen rakennuksen kuin haluat. Kaikki rakennukset ovat saatavilla joko sellaisenaan verkkosivuillamme olevien mallien mukaisina tai täysin muunneltuna sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Toimitamme piharakennukset myös valmiiden piirustuksiesi ja suunnitelmiesi mukaan. Suunnitelmat voivat olla myös ajatuksiasi tai ruutupaperille piirrettyjä luonnoksia. Kerro ideasi meille, niin suunnittelemme käyttötarkoitukseesi sopivan ratkaisun. Meiltä saat tarjouksen nopeasti!

Piharakennuspaketti rakentajalle

Autotallipaketti on tuote, mitä tarjoamme. Sen sisältö on verrattavissa talopakettiin. Se pitää tyypillisesti sisällään LVIS-tarvikkeita, maan alle jääviä osia ja perustusta lukuun ottamatta piharakennukset rakentamiseen tarvittavat rakennustarvikkeet. Pakettiin kuuluu myös tallin suunnittelu, rakennuslupakuvat ja rakennusaikainen tuki hankkeelle.

Smartia autotallipaketti toimitetaan erittäin pitkälle suunniteltuna Pre-Cut menetelmänä, jonka vuoksi ne soveltuvat hyvin sekä omatoimirakentajalle että ammattirakentajalle. Pre-cut menetelmässä runkorakenteen kaikki osat on määrämittaan sahattu, lovettu ja merkitty ja niiden paikka selviää mukana tulevista rakennepiirustuksista. Näin tärkeä runkorakentamisvaihe on nopeaa ja helppoa, eikä hukkatavaraa juuri tule. Toimituksiimme sisältyvät lupa- ja rakennekuvat kunkin tarpeen mukaan.

Moderni ja kustannustehokas tuotantomme sijaitsee Raahessa hyvien logistiikkayhteyksien varrella. Toimitusaika paketilla on noin 4 viikkoa, mutta pystymme jopa 3 viikon toimitusaikaan rakennesuunnittelun jälkeen.

Autotallin hinta

Paljonko tallin rakentaminen maksaa? Verkkosivuillamme on hinnat näkyvissä. Ne antavat hyvin suuntaa siitä, paljonko tallipaketti maksaa. Tallipaketin lisäksi kokonaiskustannukseen tulee huomioida maatyöt ja perustus, LVIS-työt sekä mahdollisen kirvesmiehen palkkiot. Smartian myyjä auttaa sinua mielellään laskemaan rakennushankkeesi kokonaiskustannusarvion.

Smartian asiantuntijat ovat kokeneita rakennusalan ammattilaisia. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille järkevillä perusrakenteilla olevia ja laadukkaita rakennuksia. Autamme mielellään sinua toteuttamaan tallihankkeesi mahdollisimman kustannustehokkaasti ja välttämään kalliita ratkaisuja.

Smartia on alle 30m2 piharakennusten rakentajan ykköskumppani. Ylivoimaisuutemme perustuu notkeaan, lähes kaikki muutokset mahdollistavaan, rakennustapaamme, mutkattomaan ja mukavaan asiakaspalveluun ja huippulaadukkaisiin rakennustarvikkeisiin.

Inspiroidu alle 30m2 rakennuksien ideamalleistamme ja avaa meille millainen on toiveidesi piharakennus, niin me kerromme kuinka Smartian toteutustavalla se toteutetaan kustannustehokkaasti ja helposti.

Inspiroidu asiakkaidemme kohteista

Tutustu kattavaan tietopankkiimme ja artikkeleihin

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5511 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Maija Suopanki
  Myyntipäällikkö autotallit ja hallit
  0503843036

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Antti Jäntti
  Myynti autotallit ja hallit
  0504667190

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Jaakko Sivula
  Myynti autotallit ja hallit
  0504392784

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.