Mökki tai huvila, sinulle suunniteltuna

Tutustu palveluun Tutustu mallistoon

Tutustu mallistoomme

Unelmiesi mökki tai huvila odottaa sinua Smartian valikoimassa! Tarjoamme laadukkaita kotimaisia ratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti rentoutumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Ideamallistostamme löydät monipuolisesti erilaisia malleja ja kokoja, jotka voidaan muokata vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Olipa haaveissasi sitten perinteinen mökki luonnon keskellä tai moderni huvila järvimaisemassa, meiltä löydät ratkaisun. Tutustu Smartian mökkeihin ja huviloihin ja aloita unelmiesi toteuttaminen jo tänään!

Kotimaiset mökit ja huvilat suoraan tontille toimitettuna

Suomalaiseen kesään kuuluu ehdottomasti hirsimökki tai hirsihuvila. Suomen sääolosuhteet vaihtelevat paljon, joten siksi mökkien täytyy soveltua Suomen vaativiin oloihin. Smartian kotimainen mökki kestää hyvin aikaa ja sääolosuhteita ja ne on suunniteltu sekä valmistettu Suomessa.

Toimitamme hirsihuvilat ja mökit kotipihallesi asti parhaimmillaan jopa kahdessa arkipäivässä. Toimitusaika vaihtelee muutamista päivistä noin kahteen kuukauteen. Lyhimmillään toimitusaika on varastomalleillamme, joita olemme talvella tehneet valmiiksi. Kun haluat muutoksia rakennukseen tai sitä ei löydy heti varastostamme, saat tarkan toimitusaika-arvion myyjiltämme.

Hirsimökki tai hirsihuvila kilpailukykyiseen hintaan

Smartian laajasta valikoimasta löydät mökit ja huvilat kilpailukykyiseen hintaan. Hirsimökin hinta löytyy kätevästi verkkokaupastamme ja hirsimökkipaketin hinta määräytyy toivottujen ominaisuuksien mukaan. Valmismökkivalikoimaa meillä ei isommissa rakennuksissa ole, mutta meiltä löytyy pieni asennusverkosto, jonka kautta asiakkaamme voivat tiedustella ammattimaista asennustyötä. Voimme myös muokata mallejamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan jolloin teemme teille myös uudet lupakuvat jotka vastaavat unelmienne mökkiä / huvilaa. Kaikki Smartian piharakennukset voidaan maksaa myös osissa Smartia Rahoituksella. Ole siis rohkeasti yhteydessä niin toteutetaan sinun unelmien hirsimökki tai hirsihuvila!

Unelmiesi hirsimökki tai hirsihuvila Smartiasta helposti ja nopeasti

Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita mökkejä ja huviloita. Valikoimastamme löytyy hirsimökkejä ja hirsihuviloita valmiina mökkipaketteina. Tarvittaessa muokkaamme niitä toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Saat valitsemasi mökin tai huvilan helposti pystytettävänä pakettitoimituksena tai valmiiksi tehtynä.

Laajasta hirsimökki- ja hirsihuvilamallistosta löydät perinteiset ja modernit hirsimökit. Rakennuksen käyttötarkoitus ja omat mieltymykset ratkaisevat valintasi.

Mallistomme koostuu pääasiassa paikalla pystytettävistä hirsirakennuksista, jotka toimitetaan talopaketin tyyliin täydellisenä pakettitoimituksena. Osa hirsimökeistä on saatavilla myös täysin valmiiksi tehtyinä ja pintakäsiteltyinä. Tutustu mallistoon!

Tutustu kattavaan tietopankkiimme ja artikkeleihin

Usein kysyttyä Smartia-mökin tai -huvilan hankkimisesta

Perinteisissä hirsirakennuksissa pystymme tekemään pieniä muutoksia, jolloin tarkistamme muutosten aiheuttamat kulut. Toimitusaika muutosmalleissa on pidempi. Tarkan toimitusajan saat selville myyjiltämme.

PRE-cut rakennuksissa emme ole sidottuja moduuli mitoituksiin, niin kuin elementti toimitukset ovat. Kaikkia mallistomme PRE-cut on mahdollisuus muuttaa teidän toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista.

Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennus urakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin mökin / huvilan  rakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 2000 -15000€.

Perinteiset  tarvikepaketit voimme toimittaa muutosmalleja nopeammin. Kaikkien mallien tarkempi aikataulu selviää kysymällä myyjiltämme.

PRE-cut rakennusten tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuoden ajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saatuaan piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka aika mikä saattaa pidentää toimitusaikaa. Nopeimmillaan pystymme toimittamaan peruspaketin jopa 2-4 viikossa.

Rakennuslupa prosessin asiakas hoitaa itse. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit.

Tarvikepaketti toimitetaan yleensä useammassa kollissa ja kollit on suojattu hyvin sään kestävällä muovilla. Paketit on mahdollista säilyttää sellaisenaan kunhan varmistaa että säilytyspaikka ei ole kostea ja ilma pääsee kiertämään pakettien ympärillä. Lisävarusteina tilattavat kattohupapaketit, kiuas/hormipaketit jne. toimitaan erillisellä lavalla.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Tommi Tuomola
  Myynti / Vantaan myyntinäyttely
  0504522122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.