Valmissaunat kotipihalle tuotuna

Muunneltavat valmissaunat nyt verkkokaupastamme! Jos kesällä ei ole aikaa saunan nikkarointiin itse, voit tilata mieleisesi mallin täysin valmiina. Valmis saunamökki on helppo ratkaisu päästä löylyihin omalla kotipihalla tai kesämökillä. Tilaa saunamökki valmispakettina, eikä sinun tarvitse huolehtia kiukaiden, takan ja hormin asennuksesta. Valmissaunan voi ottaa käyttöön heti toimituksen jälkeen. Mikäs sen mukavampaa kuin päästä hikoilemaan lauteille ja vilvoittelemaan terassille samana päivänä, kun valmissauna on tuotu kotipihallesi. Ja mikä parasta, valmiiden saunamökkien löylyt ovat aivan yhtä hemmottelevia kuin muidenkin saunojen. Valmis saunamökki vähentää stressiä sekä löylyillään että vaivattomalla käyttöönotollaan. Saunan tilaaminen ja valitseminen on helpointa ja kätevintä Smartian verkkokaupassa.

Saunamökki valmiina pakettina

Smartian valmissaunat ovat laadukkaita ja kotimaisia piharakennuksia. Joissakin malleissa on saunan lisäksi pukuhuone sekä kyllästetystä puusta valmistettu terassi. Valmissaunat rakennetaan valmiiksi säältä suojassa sisätiloissa tehtaalla, jossa ne myös varustellaan viimeisen päälle. Valmissaunoissamme tulee asennettuna kiuas, hormi ja takka. Saunamökit myös pintakäsitellään niillä väreillä, jotka sinä valitset etukäteet. Saunamökkipaketit toimitetaan vesitiiviissä kutistemuovissa, joten mökki voidaan toimittaa säällä kuin säällä. Käyttämämme puunsuojat ovat vesiliukoisia, kuultavia ja turvallisia, joten nekin suojaavat uutta hienoa saunamökkiäsi. Voit itse tehdä tilaamallesi valmissaunalle perustuksen helposti kevytbetoniharkoista toimittamamme mittapiirroksen mukaan. Kaikki mallimme ovat muunneltavissa, juuri sinun tarpeidesi mukaan. Ja jos valikoimassamme olevista valmismalleista ei löydy sopivaa, suunnittelemme sinulle sopivan saunamökin!

Valmissaunat nopealla toimituksella

Saunamökkipaketti toimitetaan yleensä 4-8 viikossa. Smartian valmissaunat tehdään Suomessa ja ne on rakennettu kotimaisista materiaaleista. Sauna valmistetaan toimestamme täysin valmiiksi tehtaalla ja tuodaan nosturiautolla pihallesi. Myös valmissaunamme voidaan maksaa joustavasti Smartia Rahoituksella. Smartian verkkokaupasta myös muut saunavaihtoehdot, kuten perinteiset tai modernit pihasaunat, saunamökit sekä hirsi- ja rantasaunat. Myös muut piharakennukset meiltä järkevään hintaan vierasmajat ja vierasmökit

Löylyvalmis pihasauna

Kesäkuukaudet ovat täydellistä aikaa nauttia kotipihastasi tai mökistäsi, ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin tilaamalla uusi löylyvalmis pihasauna?
Kun tilaat pihasaunan avaimet käteen periaatteella, niin sinun ei tarvitse käyttää aikaa saunan kasaamiseen, vaan sen hoitavat alana ammattilaiset tehtaalla. Varmista vain ennen tilaamiseta, että valitsemasi malli sopii mukavasti käytettävissä olevalle alueelle ilman, että se on liian ahdas tai ei muuten vain sovi suunniteltuun paikkaan.

Jos jokin mietityttää valmissaunan tilaamisessa, älä epäröi ottaa puhelinta käteen ja kysyä Smartian myyjiltä lisää. Voit myös lähettää myyjälle viestin chatin kautta suoraan tältä sivulta.

Valmissauna on vaivaton tie unelmiesi hirsisaunaan

Iso osa mallistostamme on saatavana täydellisenä valmismökki toimituksena. Kaikki mallistomme saunarakennukset ovat muunneltavissa tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Jos mallistosta ei löydy sopivaa mökkiä, suunnittelemme sinulle sellaisen.

Valmismökki rakennetaan tehtaalla sisätiloissa säältä suojassa, täysin valmiiksi. Mökki varustellaan tehtaalla valmiiksi, kiuas, takka ja hormi asennetaan paikoilleen. Mökki pintakäsitellään valitsemillasi väreillä. Käytämme turvallisia vesiliukoisia, kuultavia puunsuojia. Valmismökki toimitetaan asiakkaan tekemän perustuksen päälle. Mökki voidaan toimittaa säällä kuin säällä, sillä pakkaamme mökin vesitiiviiseen kutistemuoviin. Valmismökin voi ottaa käyttöön välittömästi toimituksen jälkeen. Jos tahdot helpomman toimituksen -valintasi on valmismökki!

Usein kysyttya Smartia saunan hankkimisesta

Toteutamme pihasaunat myös omista lupakuvista ja suunnitelmista. Varsinkin PRE-cut saunoissa pystymme toteuttamaan ratkaisusi joko valmiiden lupakuvien tai vaikkapa ruutupaperi luonnoksen pohjalta.

Perinteisissä hirsisaunoissa pystymme tekemään pieniä muutoksia, jolloin tarkistamme muutosten aiheuttamat kulut. Toimitusaika muutosmalleissa on varastomalleja selvästi pidempi. Tarkan toimitusajan saat selville myyjiltämme.

PRE-cut pihasaunoissa emme ole sidottuja moduuli mitoituksiin, niin kuin elementti toimitukset ovat. Kaikkia mallistomme PRE-cut on mahdollisuus muuttaa teidän toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista.

Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennus urakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin pihasaunan rakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 500 -10000€.

Perinteiset pihasaunan tarvikepaketit voimme toimittaa jopa kahdessa arkipäivässä jos verkkokauppa näyttää että kyseinen pihasauna löytyy heti varastossa. Tehdastoimitussaunojen aikataulu selviää kysymällä myyjiltämme.

PRE-cut saunojen tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuoden ajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saatuaan piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka aika mikä saattaa pidentää toimitusaikaa. Nopeimmillaan pystymme toimittamaan peruspaketin jopa 2 viikossa.

Rakennuslupa prosessin asiakas hoitaa itse. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit.

Tarvikepaketti toimitetaan yleensä useammassa kollissa ja kollit on suojattu hyvin sään kestävällä muovilla. Paketit on mahdollista säilyttää sellaisenaan kunhan varmistaa että säilytyspaikka ei ole kostea ja ilma pääsee kiertämään pakettien ympärillä. Lisävarusteina tilattavat kattohupapaketit, kiuas/hormipaketit jne. toimitaan erillisellä lavalla.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Tommi Tuomola
  Myynti / Vantaan myyntinäyttely
  0504522122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.