Perinteiset pihasaunat

Tutustu palveluun Tutustu mallistoon

Pakettitoimitus

Tahdotko itse pystyttää hirsimökin, saunan, aitan tai varaston? Valintasi on silloin Pakettitoimitus.

Koko mallistomme on saatavana pakettitoimituksena. Kaikki mallit ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan. Jos mallistosta ei kuitenkaan löydy sopivaa mökkiä, suunnittelemme sinulle sellaisen! Mökkiprojekti etenee vaivattomasti, sillä toimitamme sinulle rakennuslupaa varten lupakuvat. Pakettitoimitus sisältää hirsimateriaalin valmiiksi työstettynä, tarvittavan puutavaran, ovet, ikkunat, kiinnitystarvikkeet ja selkeät kokoamisohjeet. Lisävarusteina voit valita lisäksi CE-merkityt kiukaat, takat ja hormit, sekä kattohuovan räystäspelteineen ym. lisävarusteet. Mikäli tahdot itse pystyttää mökin – valintasi on pakettitoimitus!

Ihanat perinteiset pihasaunat verkkokaupastamme

Nostalgiassa ei ole mitään vikaa, ainakaan kun mökin tai kodin pihaa koristaa vanhat hyvät ajat mieleen tuova perinteinen pihasauna. Lapsuuden mökki- ja mummolareissut tulevat mieleen Smartian mahtavasta perinteisten saunojen valikoimasta. Monet meistä ovat ottaneet ne ensimmäiset löylyt perinteisessä hirsisaunassa juhannuksen ja kesälomien aikaan, vanhempien ja isovanhempien parantaessa maailmaa järven rannalla. Kiireettömän ja simppelin ilmapiirin ei tarvitse jäädä muistojen varaan, kun pystytän perinteisen saunan omalle pihallesi. Voit opettaa myös jälkikasvua nauttimaan elämän yksinkertaisista asioista, kuten löylyjen miellyttävästä lämmöstä ja rentouttavasta kiukaan sihinästä.

Perinteinen hirsisauna valikoimastamme

Smartian pihasaunojen pystytys on vaivatonta ja helppoa. Toimitamme mukaan selkeät ohjeet, joiden avulla kokematonkin pääsee kärryille saunan asennuksesta. Useimmiten perinteiset pihasaunamme voidaan pystyttää peilikuvana, jos sellaiseen on tarve. Perinteiset piha- ja hirsisaunat toimitetaan hyvin säältä suojatuissa paketeissa. Jos tarvitset rakennusluvan perinteiselle saunallesi, Smartia toimittaa lupakuvat etukäteen niin halutessasi. Suosittelemme tilaamaan samaan lähetykseen valitsemaasi saunaan sopivan kattohuopapaketin sekä täydellisen ja paloturvallisen kiuashormipaketin. Saunoihin on usein valittavissa vaikkapa Harvian tai Parran kiuashormipaketti. Kiuashormipaketteihin kuuluu vesisäiliö ja kiukaan suoja-alusta sekä suojaseinät. Täydellinen kattopaketti kruunaa perinteisen pihasaunasi, sillä sen mukana tulevat musta palahuopa, räystäshuopa ja harjahuopa, räystäspellit sekä kiinnityksen käytettävät naulat.

Perinteinen sauna nopealla toimituksella

Toimitamme perinteiset piha- ja hirsisaunat jopa muutamassa päivässä, jos paketti löytyy suoraan varastosta. Saunat tuodaan säältä suojatuissa paketeissa kotipihallesi asti. Perinteiset pihasaunamme ovat kotimaista työtä ja kotimaisesta puusta rakennettuja. Muistathan myös, että saunat voidaan maksaa osissa Smartia Rahoituksen avulla. Katso myös Smartian verkkokaupan muut saunavaihtoehdot, kuten modernit pihasaunat, valmissaunat ja saunamökit sekä hirsi- ja rantasaunat. Meiltä myös muut piharakennukset järkevään hintaan ja nopealla toimituksella vierasmajat ja vierasmökit. Jos perinteisen pihasaunan valinta on vaikeaa, älä epäröi kysyä Smartian asiantuntevilta myyjiltä puhelimitse tai vaikkapa kätevässä verkkokauppamme chatissa.

Onko aikeissasi rakentaa perinteinen pihasauna itse rakennussarjasta vai etsitkö ehkä perinteistä tehtaalla valmiiksi kasattua pihasaunaa? Smartian laajasta kotimaisten saunojen valikoimasta löydät molemmat vaihtoehdot. Kerro meille toiveistasi ja rakennuksen käyttötarkoituksesta, niin etsitään yhdessä sopiva ratkaisu unelmasi toteuttamiseksi.

Usein kysyttya Smartia saunan hankkimisesta

Toteutamme pihasaunat myös omista lupakuvista ja suunnitelmista. Varsinkin PRE-cut saunoissa pystymme toteuttamaan ratkaisusi joko valmiiden lupakuvien tai vaikkapa ruutupaperi luonnoksen pohjalta.

Perinteisissä hirsisaunoissa pystymme tekemään pieniä muutoksia, jolloin tarkistamme muutosten aiheuttamat kulut. Toimitusaika muutosmalleissa on varastomalleja selvästi pidempi. Tarkan toimitusajan saat selville myyjiltämme.

PRE-cut pihasaunoissa emme ole sidottuja moduuli mitoituksiin, niin kuin elementti toimitukset ovat. Kaikkia mallistomme PRE-cut on mahdollisuus muuttaa teidän toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista.

Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennus urakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin pihasaunan rakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 500 -10000€.

Perinteiset pihasaunan tarvikepaketit voimme toimittaa jopa kahdessa arkipäivässä jos verkkokauppa näyttää että kyseinen pihasauna löytyy heti varastossa. Tehdastoimitussaunojen aikataulu selviää kysymällä myyjiltämme.

PRE-cut saunojen tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuoden ajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saatuaan piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka aika mikä saattaa pidentää toimitusaikaa. Nopeimmillaan pystymme toimittamaan peruspaketin jopa 2 viikossa.

Rakennuslupa prosessin asiakas hoitaa itse. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit.

Tarvikepaketti toimitetaan yleensä useammassa kollissa ja kollit on suojattu hyvin sään kestävällä muovilla. Paketit on mahdollista säilyttää sellaisenaan kunhan varmistaa että säilytyspaikka ei ole kostea ja ilma pääsee kiertämään pakettien ympärillä. Lisävarusteina tilattavat kattohupapaketit, kiuas/hormipaketit jne. toimitaan erillisellä lavalla.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Tommi Tuomola
  Myynti / Vantaan myyntinäyttely
  0504522122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.