3 kk koroton ja kuluton kampanja. Tarjoamme rakennushankkeellesi joustavan rahoituksen

RAHOITUSKAMPANJA! 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Joustava rahoitus 2500 – 50 000 € tilauksiin. Hae luottopäätös jo ennalta – se ei sitouta sinua vielä lainanottoon.

Täytä rahoitushakemus

Smartia-rahoituksen hakeminen ja käyttäminen on helppoa

1.

Täytä sähköinen luottohakemus yllä olevan linkin kautta. Saat luottopäätöksen heti haluamallesi summalle. Luottopäätöksen hakeminen ei sitouta sinua vielä lainanottoon.

2.

Hyväksytyn luottopäätöksen saatuanne tee tilaus ottamalla meihin yhteyttä tai tilaa suoraan Smartian verkkokaupasta.

3.

Jos maksat rahoituksella, mainitse siitä myyjälle. Mikäli tilaat tuotteita Smartian Verkkokaupasta, valitse ostoskorissa maksutavaksi rahoitus.

Smartialle on myönnetty avainlippu

Smartialla on uskottu alusta asti kotimaiseen tekemiseen. Tuotteillemme myönnettiin Avainlippumerkki suomalaisesta työstä. Avainlippu-tuotteita valitsemalla autat pitämään Suomen pyörät pyörimässä. Kiitos siitä!

 

Smartialla on AAA-luottoluokitus

Smartialta löytyy myös AAA-luottoluokitus Suomen Asiakastiedon ylläpitämässä Rating Alfa- luottoluokitusjärjestelmässä.
Jotta yritys saavuttaa AAA-luokituksen, tulee sen taloudelliset tunnusluvut, taustatiedot ja maksukäyttäytymiset olla erinomaiset.
Me Smartialla haluammekin tarjota vahvaa ammattitaitoa, erinomaista asiakaspalvelua ja laatutuotteita, sekä työskennellä aina parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Suomen Vahvimmat

Voimme ylpeänä kertoa, että yrityksemme on yksi Suomen Vahvimmista! Saimme Asiakastiedon myöntämän Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka myönnetään vain parhaista parhaille. Se kertoo, että olemme luotettava kumppani ja yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla.

Menestyjä-yritys kuuluu suomalaisten yritysten valiojoukkoon

Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Kullakin osa-alueella yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, kaikkiin yrityksiin Kauppalehden yritystietokannassa ja oman toimialansa yrityksiin.

Ota yhteyttä

Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

Ota yhteyttä suoraan myyjään:

Maija Suopanki
Myyntipäällikkö autotallit ja hallit
0503843036

whatsapp WhatsApp-viesti

Elisa Aho
Myynti, pihasaunat ja mökit
0503845122

whatsapp WhatsApp-viesti

Risto Pohjola
Myynti, pihasaunat ja mökit
0415068670

whatsapp WhatsApp-viesti

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.