Pihasauna kruunaa arjen vuoden ympäri

Valitse suosikkisi ja nauti löylyistä jo kesällä

Kevät antaa vielä odotuttaa itseään ja takatalvikin voi vielä yllättää. Kevät saa kuitenkin ajatukset lämpimiin ja aurinkoisiin päiviin vieden ajatukset kiireettömään ja rentouttavaan paikkaan, nimittäin saunaan. Sauna on suomalaiselle kuin toinen koti, monet saunovat päivittäin, valtaosa vähintään viikoittain. Liian pieni sauna ei tarjoa nautinnollisia löylyhetkiä, mutta onneksi Smartian valikoimista löytyy sauna jokaiseen makuun. Ja jos ei löydy, se suunnitellaan sinulle tarpeidesi ja toiveidesi mukaan!


Venla 17 pihasaunamökki on kaunis niin sisältä kuin ulkoa.

Smartialta saat perinteiset pihasaunat, modernit saunamökit, hirsisaunat sekä näyttävät ulkosaunat suoraan pihallesi toimitettuna. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat saunamökit voit valita erittäin laajasta valikoimasta ja tilata suoraan pihallesi helposti itse pystytettävänä tai valmiiksi tehtynä.

Pihasaunan käyttötarkoitus sekä omat mieltymykset ovat ratkaisevassa asemassa, kun valitset juuri sinun tarpeisiisi sopivaa pihasaunaa. Mallistomme koostuu pääasiassa paikalla pystytettävistä rakennuksista, jotka toimitetaan talopaketin tyyliin pakettitoimituksena.
– Smartia

Jos mallistosta ei löydy sopivaa mallia, Smartian asiantuntija suunnittelee sinulle sellaisen. Verkkokaupasta näet perusmallien hinnat helposti, mutta lopullinen saunamökin hinta määräytyy valintojesi perusteella.

Lataa Saunat ja Piharakennukset -katalogi

Saaga 32 on harjakattoinen, käytännöllinen ja tyylikäs pihasauna

Saaga 32 on Smartian mallistosta yksi vahvimmista suosikeista. Saaga on kaunis ja käytännöllinen saunamökki, joka tarjoaa useille perheille juuri sen, mitä saunamökiltä odotetaan. Saagasta löytyy niin pulpettikattoinen kuin harjakattoinenkin malli. Saagassa on valoisa tupa, johon mahtuu nojatuolien ja pienen pöydän lisäksi vaikka minikeittiö.

Saunamökin etualan iso terassi antaa ilmettä ja suojaa oleskelijoille. Tuvasta erillinen saunaosasto on ominaisuus, jonka moni haluaa.

Jos vakiopohjaratkaisu ei täysin tyydytä, Saaga 32:sta löytyy iso määrä erilaisia pohjavaihtoehtoja. Eri pohjavaihtoehdoissa esimerkiksi kylmä välitila on valjastettu pukuhuoneen, wc:n tai pesuhuoneen käyttöön.

Joko haistat tuoreen vihdan tuoksun nenässäsi?

​​​​​​​Mitä vielä mietit – laitetaan sinullekin oma sauna lämpiämään
Smartian valikoimista löydät perinteiset ja modernit hirsisaunat sekä isommat saunamökit. Mallisto koostuu pääasiassa paikalla pystytettävistä rakennuksista, jotka toimitetaan talopaketin tyyliin täydellisenä pakettitoimituksena. Osa saunamökeistä on kuitenkin saatavilla myös täysin valmiiksi tehtyinä ja pintakäsiteltyinä. Saunan saa myös tehtaalla valmiiksi kasattuna, mutta aikataulu pitää tarkistaa saunamyyjältä.

Toimitusaika vaihtelee muutamista päivistä noin kahteen kuukauteen. Lyhimmillään toimitusaika on varastomalleilla, joita Smartia on tehnyt valmiiksi varastoon. Kun haluat muutoksia rakennukseen tai sitä ei löydy heti varastosta, saat tarkan toimitusaika-arvion saunamyyjiltä.

Smartian piharakennusmalleihin pääset tutustumaan myyntinäyttelyissä Vantaalla ja Oulun seudulla Limingassa.

Tutustu pihasaunamallistoon

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Maija Suopanki
  Myyntipäällikkö autotallit ja hallit
  0503843036

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.