Hirsisaunat ja rantasaunat

Tutustu palveluun Tutustu mallistoon

Helposti koottavat rantasaunat

Rantasaunamme ja hirsisaunamme ovat helppoja koota itse selkeiden ohjeiden ansiosta. Halutessasi toimitamme saunat myös täysin valmiina käyttöön. Verkkokaupastamme voit valita tilauksesi mukaan sopivan varustelutason, esimerkiksi kattohuopapaketin, kiukaan, vesirännin ja saunakaivon. Hirsisaunojen toimituksiin kuuluvat myös saunan lauteet. Kysy lisää rantasaunojen malleista asiantuntevilta saunamyyjiltämme. Parra-rantasaunoihin on valittavissa Harvian tai Parran täydellinen ja paloturvallinen kiuashormipaketti. Pakettiin kuuluvat vesisäiliö ja hirsisaunan kiukaan suoja-alusta ja suojaseinät. Täydelliseen rantasaunan kattopakettiin kuuluvat palahuopa, räystäs- ja harjahuopa, räystäspellit sekä kiinnityksen käytettävät naulat. Taisto-hirsisaunat ovat massiivipuusta valmistettuja ja ne sisältävät tilavan saunan lisäksi oleskelutilan, joka toimii tarvittaessa myös majoitustilana. Kaino-rantasaunat ovat ulkoisesti pieniä rantasaunamalleja, jotka yllättävät tilavuudellaan. Sauna mahtuu pienellekin tontille. Rantasaunojen mallit ovat kaikki muunneltavissa toiveidesi mukaan. Rantasaunojen puuosat toimitetaan maalaamattomina ja puuvalmiina, jolloin voit itse valita haluamasi värin.

Valitse laadukkaista rantasaunojen malleista

Toimitamme hirsisaunat ja rantasaunat parhaimmillaan kahdessa vuorokaudessa, jos mallia löytyy suoraan varastosta. Tilaus toimitetaan kotisi tai mökkisi pihalle. Useat hirsi- ja rantasaunamallimme ovat kotimaista työtä ja kotimaisesta puusta rakennettuja. Muistathan myös, että hirsisaunat ja rantasaunat voidaan maksaa osissa Smartia Rahoituksella. Smartian verkkokaupasta myös muut saunavaihtoehdot, kuten perinteiset pihasaunat ja modernit pihasaunat, valmissaunat ja saunamökit. Kysy meiltä myös muita piharakennuksia ja leikkimökkejä. Hirsisaunan tai rantasaunan mallia pohtiessa opastavat Smartian sauna-asiantuntijat. Aina kannattaa kysyä ja tyhmiä kysymyksiä ei olekaan!

Laadukkaat hirsi- ja rantasaunamallit

Smartiasta näyttävät ja laadukkaat hirsisaunat ja rantasaunat mökillesi vai vaikka kotipihallesi. Löydät kauneimmat rantasaunojen mallit suuresta valikoimastamme. Oma hirsisauna kruunaa mökkisi kodikkaalla ja perinteikkäällä ulkonäöllään. Veden äärellä sijaitseva rantasauna on varsinkin kesäkauden paras rentoutumispaikka, jossa ajatukset lepäävät kiireettömässä tunnelmassa. Hirsisaunat tuovat pihapiiriin kiireetöntä tunnelmaa, elämässä ei tarvitse hoppuilla ihan koko ajan. Sauna poistaakin stressiä jo ulkonäöllään, mutta ennen kaikkea se poistaa sitä mahtavilla ja rauhoittavilla löylyillään. Smartian toimittamille saunoille on mukava kutsua vieraat ja sukulaiset nauttimaan suomalaisten ehkä tärkeimmästä rentoutumisrituaalista. Rantasaunasta voidaan mallista riippuen tehdä myös kodikas vierasmaja muuttamalla saunan tupa makuuhuoneeksi. Rantasaunojen mallit ja tiedot löydät verkkokaupastamme. Jos jokin jää mietityttämään, myyjämme ovat langan päässä ja chatissa antamassa lisätietoa.

Usein kysyttya Smartia saunan hankkimisesta

Toteutamme pihasaunat myös omista lupakuvista ja suunnitelmista. Varsinkin PRE-cut saunoissa pystymme toteuttamaan ratkaisusi joko valmiiden lupakuvien tai vaikkapa ruutupaperi luonnoksen pohjalta.

Perinteisissä hirsisaunoissa pystymme tekemään pieniä muutoksia, jolloin tarkistamme muutosten aiheuttamat kulut. Toimitusaika muutosmalleissa on varastomalleja selvästi pidempi. Tarkan toimitusajan saat selville myyjiltämme.

PRE-cut pihasaunoissa emme ole sidottuja moduuli mitoituksiin, niin kuin elementti toimitukset ovat. Kaikkia mallistomme PRE-cut on mahdollisuus muuttaa teidän toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista.

Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennus urakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin pihasaunan rakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 500 -10000€.

Perinteiset pihasaunan tarvikepaketit voimme toimittaa jopa kahdessa arkipäivässä jos verkkokauppa näyttää että kyseinen pihasauna löytyy heti varastossa. Tehdastoimitussaunojen aikataulu selviää kysymällä myyjiltämme.

PRE-cut saunojen tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuoden ajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saatuaan piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka aika mikä saattaa pidentää toimitusaikaa. Nopeimmillaan pystymme toimittamaan peruspaketin jopa 2 viikossa.

Rakennuslupa prosessin asiakas hoitaa itse. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit.

Tarvikepaketti toimitetaan yleensä useammassa kollissa ja kollit on suojattu hyvin sään kestävällä muovilla. Paketit on mahdollista säilyttää sellaisenaan kunhan varmistaa että säilytyspaikka ei ole kostea ja ilma pääsee kiertämään pakettien ympärillä. Lisävarusteina tilattavat kattohupapaketit, kiuas/hormipaketit jne. toimitaan erillisellä lavalla.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Tommi Tuomola
  Myynti / Vantaan myyntinäyttely
  0504522122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.