Konehallit muunneltavista malleista

Tarvitsetko hallia konesuojaksi, varastohalliksi ja vaikkapa huoltotöihin? Verkkokaupastamme löydät nyt monipuolisen valikoiman konehalleja, joita voidaan muokata tarpeesi mukaan ja varustaa haluamallasi tavalla. Valmiit mallimme ovat mitoitettuja tarkkaan tilojen toimivuuden ja kustannustehokkuuden kannalta. Konehallia voit käyttää omiin tarpeisiisi tai voit laittaa uuden hallitilasi vuokralle. Konehallit tarjoavat suojaa ja säilytystilaa isoille ja pienille työkoneille, ajoneuvoille ja laitteille. Esimerkiksi maatalouskäyttöön traktorihallia tai konesuojaa tarvitsevalle varastohallimme on juuri oikea valinta. Konehallit sopivat mainiosti myös asuntovaunujen ja asuntoautojen suojaksi. Konehallit soveltuvat myös remontointiin sekä puutöihin ja muuhun nikkarointiin. Joihinkin konehalleihin ja varastohalleihin voidaan ajaa sisään sekä päädystä että sivusta.

Korkealaatuiset hallit konesuojaksi

Meiltä löydät useita eri tyyppisiä konehallien malleja. Kone- ja varastohallit ovat modernin ja asiallisen näköisiä murretun harjakaton ja kapeiden sekä korkeiden ikkunoiden ansiosta. Smartian toimittamat konehallit ovat korkealaatuisia ja ne on valmistettu tasokkaista materiaaleista. Konehallien runkotolpat, ikkunapuut ja oviaukkopuut ovat leikattuja määrämittaan. Runkopuiden numeroinnin avulla rakentaminen pääsee helposti alkuun ja varastohallien pystytys on varsin sujuvaa. Varastohallit ja konehallit toimitetaan haluamallesi rakennussijainnille määrämittaisina precut-paketteina. Ulkoverhoukset ovat pohjamaalattuja. Halleihin kuuluvat myös rakennuslupakuvat, jotka toimitetaan postitse kaupanteon jälkeen. Myös asemapiirros päivitetään tarvittaessa konehallin osalta.

Varastohallit makusi mukaan

Konehallien, varastohallien ja konesuojien lisäksi mittavissa valikoimissamme on myös suurikokoisia autotalleja ja teollisuushalleja. Kaikki hallit ovat muunneltavissa vapaasti esimerkiksi mittojen, huoneiden korkeuden, ovien ja osalta. Jos et löydä valmismalleistamme sopivaa pohjaa, meiltä voit tilata myös omien suunnitelmien mukaisia rakennuksia. Suunnitelmaksi riittää hyvin vaikkapa ruutupaperille piirretty luonnos. Toimitusaika konehallipaketeilla on noin neljä viikkoa. Tarvittaessa ja tilanteesta riippuen pystymme jopa kolmen viikon toimitusaikaan, kun rakennesuunnittelu on tehty. Hallihankintasi voit maksaa Smartia rahoituksella. Hae rahoituspäätös konehallisi ostamiseen sähköisesti. Pyydä nettotarjous suoraan asiantuntevilta myyjiltämme, laskemme konehallillesi järkevän tarjouksen antamiesi mittojen perusteella.

Onko suunnitelmissasi rakentaa konehalli? Notkea pre-cut -rakennustapamme mahdollistaa juuri toiveidesi mukaisen rakennuksen toteuttamisen helposti. Inspiroidu ideamalleistamme ja kerro meille suunnitelmistasi, niin me kerromme kuinka Smartian toteutustavalla toteutat konehallin rakentamisen kustannustehokkaasti ja helposti.

Usein kysyttyä Smartia-hallin hankkimisesta

Toteutamme kaikki ratkaisut, niin omista lupakuvista kuin suunnitelmista. Nettisivuilta olevia mallejamme voidaan toteuttaa sellaisenaan tai käyttää ideoinnin pohjana. Nämä ovat yleisimmin kysyttyjä ja toivottuja malleja. Pystymme siis toteuttamaan ratkaisusi joko valmiiden lupakuvien tai vaikkapa ruutupaperiluonnoksen pohjalta.

Pakettimme ovat PRE-cut paketteja, joten emme ole sidottuja moduulimitoituksiin, niin kuin elementtitoimitukset ovat. Kaikkia mallistomme halleja on mahdollisuus muuttaa toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään.

Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennusurakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin hallirakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 2 000-20 000€. Tämän lisäksi sokkeli- ja valutöihin on hyvä varata noin 1 000-10 000€ rakennuksen koosta riippuen.

Tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuodenajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saamisen jälkeen piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5-6 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5-8 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka-aika, mikä saattaa pidentää toimitusaikaa.

Suomen rakennusmääräyksien mukaisesti jokaiselle rakennushankkeelle on nimettävä vastaavamestari, pääsuunnittelija sekä perustussuunnittelija. Käytännön syistä Smartia ei toimi hankkeessa näissä rooleissa. Rakennuslupaprosessin asiakas hoitaa yhdessä edellä mainittujen tahojen kanssa. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä ellei näistä ole erikseen kirjallisesti sovittu. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit. Pääasiassa asiakkaan vastuulle jää hankittavaksi kiinnitysmateriaalit (naulat, niitit, jne.), lukkopesät, painikkeet sekä pintakäsittelyyn tarvittavat maalit.

Rakennusvirastot vaativat rakennuslupaa varten tulevasta rakennuksesta pohja-, leikkaus- ja julkisivukuvat. Nämä rakennuslupaan vaadittavat kuvat kuuluvat toimitussisältöön, ellei erikseen ole toisin sovittu. Lisäksi vakiona toteutamme aina rakennekuvat, sisältäen yläpohjamittapiirroksen (sis. rakenne detaljit), perustuksen ohjeellisen mittapiirroksen, ristikkokaaviot ja leikkauskuvan sekä PRE-cut seinänrunkokuvat. Rakennekuvat toteutamme rakennusluvan myöntämisen jälkeen, ellei toisin sovita. Kaikki kuvat toimitamme asiakkaalle PDF, DWG ja paperiversiona. Lisäksi pystymme toteuttamaan erikseen niin sovittaessa esimerkiksi rakennuksen energiatodistuksen.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5511 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Harri Kalliokoski
  Asiakaspalvelupäällikkö
  0442444019

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Jukka Jäntti
  Myyntijohtaja, tallit, hallit, toimitilat
  0468512340

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Miiko Pohjola
  Rakennusliikkeet, hallit ja toimitilat
  0443040915

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.