AVOIMET TYÖPAIKAT

Meillä on työtä, jossa asiakkaat tulevat luoksesi!

 

Etsimme Toimitilamyyjää Smartiaan!

Haluatko olla osa kasvavaa tarinaa yhdessä Suomen innovatiivisimmista toimitilaratkaisuja tarjoavista yrityksistä? Toimitila-asiakkaidemme määrä kasvaa koko ajan ja etsimme joukkoomme energistä ja menestyksekästä.

HALLI- / TOIMITILAMYYJÄÄ

Etsimme henkilöä, jolla on taustaa myyntityöstä ja intohimoa rakennusalaa kohtaan. Tehtävänäsi on myydä yksilöllisiä puurakenteisia tiloja pk-yritysasiakkaillemme ympäri Suomea. Odotamme hakijalta näyttöjä onnistuneesta myyntityöstä. Kokemus työmailta tai rakennushankkeiden projektinjohtamisesta katsotaan eduksi.

Miksi Smartia?

  • Valmiit liidit! Palvelet asiakkaita jotka ottavat meihin itse yhteyttä
  • Osaava tiimi ympärilläsi. Työskentelet innostavassa ympäristössä, jossa tukenasi on motivoitunut ja osaava tiimi.
  • Vahva mukavan tekemisen meininki. Meillä Smartiassa työskentely on mielekästä ja motivoivaa, ja tiimihenki on meille tärkeää.
  • Mahdollisuus osallistua jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme, että jokainen tiimiläisemme kehittyy ja oppii uutta – siksi tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.
  • Mielekäs työ kasvavassa ja vakavaraisessa firmassa. Smartia on kasvava ja vakavarainen yritys, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä pitkällä tähtäimellä.

Lisätietoja:

Smartian toimitilat sijaitsevat Vantaalla, Oulussa ja Raahessa. Työskentely onnistuu kaikissa näissä osoitteissa. Osittainen etätyö on mahdollista.

Laita hakemuksesi 30.4. mennessä osoitteeseen jukka.jantti@smartia.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Jäntti numerossa 046 8512340.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden toimitiloja kanssamme!

 

 

 

Limingan näyttelyalueelle

SAUNAMÖKKIEN ESITTELIJÄÄ/MYYJÄÄ

LIMINKA/OULU

Työn kesto ja työaika
Työ alkaa heti kun sopivat henkilöt löytyy. Työn voi aloittaa osa-aikaisena, joten se sopii hyvin myös opiskelijalle. Tarkempi ajankohta on neuvoteltavissa.  Työpaikka sijaitsee pääsääntöisesti Limingassa, osoitteessa Pölykuja 3, Liminka) pihasaunanäyttelyssä. Osan työajasta voi tehdä myös Oulun toimistollamme.

Palkkaus
Kiinteä palkanosuus muodostaa enemmistöosan palkasta ja provisiolla voit paksuntaa tilipussia.

Mitä myyjä tekee?
Myyjä esittelee esittelypihan kauniisti sisustettuja ja tuoreelle puulle tuoksuvia hirsirakennuksia niitä katsomaan tuleville asiakkaille. Limingan pihasaunanäyttely sijaitsee osoitteessa Pölykuja 3. Tyypillisesti asiakas on löytänyt kiinnostavan oloisen rakennuksen nettisivuiltamme ja tulee tutustumaan siihen tarkemmin. Myyjän tehtävä on auttaa sopivan rakennuksen löytämisessä, mahdollisissa muutostöissä, kiuas- ja lisävarustevalinnoissa. Myytävä tuote on saunan tai muun piharakennuksen rakennussarja tai löylyvalmis rakennus.  Kahviautomaatin antimia tarjoilemalla luot hyvät olosuhteet mukaville kaupoille.

Esittelyalueella on toimistomökki, jossa myyjänä työskentelet.

Tässä työssä myyjän ei tarvitse hankkia asiakkaita, vaan ne tulevat luoksesi. Asiakkaalla on haave – sinä mahdollistat sen. Edustasi tuotteet ovat laadukkaita kotimaisia Avainlipputuotteita, joita on ilo myydä.

Näyttely alue on avoinna ma-pe 9–17 ja la 10–15. Työskentelet yhdessä asiantuntevien kollegoidesi kanssa.

Mitä odotamme hakijalta?
Odotamme että tehtävään valittava henkilö on kiinnostunut kyseisistä tuotteista ja omaa hyvät myynnin ja asiakaspalvelun taidot ja on halukas oppimaan saunamökkirakentamisen asioita. Aikaisempaa rakentamisen kokemusta ei edellytetä, mutta siitä on hyötyä työssäsi.

Hakuaika
Haku käynnissä ja palkkaamme heti kun sopiva työntekijä löytyy.

Hakemukset ja lisätiedot: Johannes Kurtti, 043 8240 313 tai johannes.kurtti@smartia.fi

 

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

Ota yhteyttä suoraan myyjään:

Maija Suopanki
Myyntipäällikkö autotallit ja hallit
0503843036

whatsapp WhatsApp-viesti

Elisa Aho
Myynti, pihasaunat ja mökit
0503845122

whatsapp WhatsApp-viesti

Risto Pohjola
Myynti, pihasaunat ja mökit
0415068670

whatsapp WhatsApp-viesti

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.