Smartia pihasauna: Rentouttava ja kustannustehokas tapa säästää sähköä.

Sauna on ikivanha suomalainen perinne, jota on harjoitettu vuosisatojen ajan. Se on Suomalaisten ykkös rentoutumis- ja palautumismenetelmä. Tämän lisäksi viimeaikaiset tilastot ovat osoittaneet, että se voi olla myös tehokas tapa säästää sähköä.

Saunomiseen liittyy monia terveyshyötyjä, kuten sydän- ja verisuoniterveyden paraneminen, kivun ja jäykkyyden lievittyminen, joustavuuden lisääntyminen ja mielenterveyden paraneminen. Näiden hyötyjen lisäksi saunominen voi myös auttaa säästämään rahaa sähkölaskussa. Puulämmitteiset pihasaunat eivät kuluta ollenkaan sähköä, joten ero sähkösaunan lämmittämiseen on suuri. Tämä seikka johtaa huomattaviin säästöihin energialaskussasi kuukausittain.

Jos etsit rentouttavaa ja kustannustehokasta tapaa parantaa terveyttäsi ja säästää rahaa sähkölaskussa, harkitse investoimista pihasaunaan.

Miten pihasauna voi auttaa säästämään energialaskuissa?

Puulämmitteinen pihasauna auttaa sinua säästämään energialaskuissa tarjoamalla lämpimän ja viihtyisän paikan, jossa voit rentoutua pitkän päivän jälkeen. Käyttämällä pihasaunaa voit välttää sähkökiukaan lämmittämiseen liittyvät korkeat kustannukset. Lisäksi pihasaunan lämmittäminen ja siihen liittyvä mukava puuhastelu voi auttaa vähentämään stressiä ja jännitystä.

Ympäristöystävällinen tapa säästää rahaa ja pysyä lämpimänä.

Etsitkö tapaa säästää rahaa ja pysyä lämpimänä tänä talvena? Harkitse investoimista pihasaunaan! Pihasaunat ovat erinomainen tapa nauttia saunan eduista ilman perinteisten sähkösaunojen korkeita käyttökuluja.

Pihasaunat valmistetaan pitkälti luonnonmateriaaleista, mikä tekee niistä myös ympäristöystävällisen valinnan. Ne ovat myös erittäin tehokkaita, sillä ne kuluttavat vähemmän energiaa ja vettä kuin perinteiset saunat. Tämä tekee niistä loistavan valinnan niille, jotka haluavat säästää rahaa mm. lämmityskuluissaan.

Pihasaunoja voi käyttää ympäri vuoden, mikä tekee niistä monipuolisen investoinnin. Talvella niitä voidaan käyttää viihtyisänä piilopaikkana kylmältä. Kesällä niitä voidaan käyttää auringossa vietetyn päivän jälkeen rentoutumiseen.

Jos harkitset pihasaunan hankkimista, muista tehdä tutkimusta, jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan saunan. Saatavilla on monia eri tyylejä ja kokoja, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan saunan.

Säästä lämmityskustannuksissa!

Jos etsit keinoa alentaa lämmityskustannuksiasi tänä talvena, pihasauna voi olla ratkaisu. Sen lisäksi, että se lisää kotisi arvoa, voit nauttia saunan hyödyistä poistumatta edes kotipihaltasi!

Pihasaunoissa yksi tärkeä seikka on ilmanvaihto. Sinun on varmistettava, että saunassa ja pukuhuoneessa on riittävästi ilmavirtaa, jotta sisäilmasta ei tule liian kosteaa ja tunkkaista. Yksi hyvä tapa parantaa ilmanvaihtoa on yksinkertaisesti vain avata ovi tai ikkuna muutamaksi minuutiksi tarvittaessa.

Pienellä suunnittelulla voit tehdä pihasaunastasi oman viihtyisän turvapaikan, joka auttaa sinua säästämään lämmityskustannuksissa tänä talvena!

Pihasaunaa valittaessa on otettava huomioon muutamia asioita, kuten koko ja malli. Sinun on myös mietittävä, mihin haluat sijoittaa sen tontillasi. Kun olet päättänyt nämä tekijät, voit aloittaa pihasaunan suunnittelun. Varmista myös, että saunan ympärillä on riittävästi tilaa.

Jos haluat perinteisemmän saunakokemuksen, puulämmitteinen pihasauna on oikea vaihtoehto. Puulämmitteiset kiukaat myös säilyttävät lämmön pidempään. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia saunasta pidempään ilman, että sinun tarvitsee huolehtia sen uudelleenlämmityksestä.

Kun pihasauna-asiasi on kunnossa, niin ei muuta kuin istumaan ja rentoutumaan! Käytitpä pihasaunaa sitten kerran viikossa tai joka päivä, siitä tulee varmasti yksi kotisi suosikkipaikoista.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Maija Suopanki
  Myyntipäällikkö autotallit ja hallit
  0503843036

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.