Aitalla ja varastolla saat lisätilaa kotiisi ja mökille.

Tutustu palveluun Tutustu mallistoon

Tutustu mallistoomme

Tarvitsetko käytännöllistä ja kestävää ratkaisua lisätilaksi kotiin tai mökille? Tutustu Smartian aittoihin ja varastoihin! Tarjoamme monipuolisen valikoiman laadukkaita kotimaisia rakennuksia, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin tarpeisiin. Aittojemme ja varastojemme suunnittelussa on huomioitu sekä käytännöllisyys että visuaalinen houkuttelevuus, joten ne sopivat mainiosti pihaasi tai mökillesi. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen ratkaisu tilantarpeeseesi jo tänään!

Aittarakennuksen toimitus nopeasti

Aitan toimitus tapahtuu jopa muutaman päivän sisällä tilauksesta. Toimitusaika vaihtelee muutamista päivistä noin kahteen kuukauteen. Lyhimmillään toimitusaika on varastomalleillamme, joita olemme talvella tehneet valmiiksi. Kun haluat muutoksia rakennukseen tai sitä ei löydy heti varastostamme, saat tarkan toimitusaika-arvion saunamyyjiltämme.

Millainen piharakennus on sinun haaveesi? Kaipaatko perinteistä aittarakennusta vai isompaa piharakennusta? Kun etsit ratkaisua ympärivuotiseen käyttöön, voi valintasi olla omakotitalon rakenteella tehtävä täyslämmin rakennus. Aitat sopivat mainiosti kesäkäyttöön, mutta sopivat myös ympärivuotisen asunnon pihapiiriin.

Smartian piharakennuksiin on mahdollisuus tutustua paikan päällä Oulun lähellä Limingassa sekä Vantaalla tai tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme. Osa aitoista on saatavilla täysin valmiiksi tehtyinä ja valmiiksi pintakäsiteltyinä.

Aitan lopullinen hinta muodostuu valinnoistasi

Aittojen ja muiden piharakennusten hinnat löytyvät kätevästi verkkokaupastamme ja saat valittua saunaasi juuri sellaiset ominaisuudet kuin haluat ja tarvitset. Aittapaketti on helppo ratkaisu, kun haluat laadukkaan rakennuksen nopeasti ja helposti.

Kaikki aitat ja saunamökit ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan. Jos mallistosta ei löydy sopivaa mallia, suunnittelemme sinulle sellaisen!

Aitat ja varastot helposti pystytettävänä pakettitoimituksena tai valmiiksi tehtynä.

Smartialta saat perinteiset ja modernit aitat, hirsiaitat sekä näyttävät luhtiaitat suoraan pihallesi toimitettuna. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat aitat voit valita erittäin laajasta valikoimastamme ja tilata suoraan pihallesi helposti itse pystytettävänä tai valmiiksi tehtynä.

Mallistomme koostuu pääasiassa paikalla pystytettävistä rakennuksista, jotka toimitetaan talopaketin tyyliin pakettitoimituksena. Asentajaverkostomme auttaa tarvittaessa saunan pystytyksessä.

Voit tulla tutustumaan piharakennuksiimme myyntinäyttelyissämme Oulussa ja Vantaalla.

smartia_ikoni_07

1. Tutustu mallistoon

Inspiroidu kattavasta aitta- ja varastomallistostamme ja tutki tarpeisiisi ja budjettiraameihisi sopiva ratkaisu.

smartia_ikoni_13

2. Ota yhteyttä myyntiin

Asiantunteva myyntimme on apunasi päivästä yksi alkaen. Autamme tekemään haaveestasi totta.

Ota yhteyttä

smartia_ikoni_05

3. Nauti uudesta piharakennuksestasi

Olemme tukenasi koko rakennusprojektin ajan ja varmistamme, että pääset nauttimaan piharakennuksestasi ensitilassa.

Inspiroidu asiakkaidemme kohteista

Tutustu kattavaan tietopankkiimme ja artikkeleihin

Usein kysyttya Smartia aitan hankkimisesta

Toteutamme aitat myös omista lupakuvista ja suunnitelmista. Varsinkin precut rakennuksissa pystymme toteuttamaan ratkaisusi joko valmiiden lupakuvien tai vaikkapa ruutupaperi luonnoksen pohjalta.

Perinteisissä hirsirakennuksissa pystymme tekemään pieniä muutoksia, jolloin tarkistamme muutosten aiheuttamat kulut. Toimitusaika muutosmalleissa on varastomalleja selvästi pidempi. Tarkan toimitusajan saat selville myyjiltämme.

precut rakennuksissa emme ole sidottuja moduuli mitoituksiin, niin kuin elementti toimitukset ovat. Kaikkia mallistomme precut on mahdollisuus muuttaa teidän toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista.

Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennus urakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin piharakennuksen rakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 500 -10000€.

Perinteiset aittojen tarvikepaketit voimme toimittaa jopa kahdessa arkipäivässä jos verkkokauppa näyttää että kyseinen rakennus löytyy heti varastossa. Tehdastoimitussaunojen aikataulu selviää kysymällä myyjiltämme.

precut rakennusten tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuoden ajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saatuaan piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka aika mikä saattaa pidentää toimitusaikaa. Nopeimmillaan pystymme toimittamaan peruspaketin jopa 2 viikossa.

Rakennuslupa prosessin asiakas hoitaa itse. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit.

Tarvikepaketti toimitetaan yleensä useammassa kollissa ja kollit on suojattu hyvin sään kestävällä muovilla. Paketit on mahdollista säilyttää sellaisenaan kunhan varmistaa että säilytyspaikka ei ole kostea ja ilma pääsee kiertämään pakettien ympärillä. Lisävarusteina tilattavat kattohupapaketit, kiuas/hormipaketit jne. toimitaan erillisellä lavalla.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Tommi Tuomola
  Myynti / Vantaan myyntinäyttely
  0504522122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.