Smartia rakentaa parempaa tilaa elämälle

Jo vuodesta 1987

Erinomainen asiakaskokemus, laadukkaat tuotteet ja helppo palveluprosessi

Tarjoamme vahvaa ammattitaitoa, erinomaista asiakaspalvelua ja laatutuotteita rakentajille, remontoijille sekä kodin ja pihan varustelijoille.

Olemme olleet vuodesta 1987 rakentamisen ja kaupan alalla toimineiden yksityishenkilöiden omistama yhtiö. Yhtiömme on 100 % suomalainen ja toiminta on keskittynyt rakentajia palveleviin, kunkin alueen osaajista muodostuviin yksiköihin.

Työllistämme yli 20 henkilöä ja vakavarainen toimintamme kasvaa. Arvoihimme kuuluu tehdä pitkäjänteistä ja reilua liiketoimintaa alalla, jota kohtaan tunnemme suurta intohimoa. Myötäelämme asiakkaidemme hankkeissa ja haaveissa. Näin luomme hyvinvointia ja vaurautta kaikille, joiden kanssa toimimme yhdessä.

Autotalleja, saunamökkejä ja muita piharakennuksia

Olemme maamme merkittävin autotallipakettien toimittaja. Joustava palvelutapamme alkaen suunnittelusta tallin tarviketoimituksiin ja toteutukseen on alan ehdotonta huippua. Yksilölliset autotallit ja autokatokset saat meiltä aina edullisesti ja helposti.

Erilaiset piharakennukset, kuten saunat, huvilat, varastot ja aitat kuuluvat lisäksi erikoisosaamisemme ytimeen. Hirrestä valmistetut laadukkaat tarvikepaketit tai työmaalle kokonaisena toimitettavat valmiit rakennukset ostat helposti verkkokaupastamme, Vantaan tai Limingan esittelypihalta tai ammattilaistemme avustuksella puhelimitse. Verkkokauppa toimii valikoiman näyteikkunana. Meiltä saat selkeät askelmerkit hankkeesi toteutukselle.

Halleja ja toimitiloja yrityksen tarpeisiin

Tarjoamme yrityksellesi sopivimman ratkaisun uudeksi toimitilaksi tai varastohalliksi. Voimme toimia vain tarviketoimittajana tai laajimmillaan avaimet käteen -toimittajana. Verkkosivustomme mallivalikoima antaa ideoita toimitilan tai hallin toteutukseen ja jokainen rakennus voidaan suunnitella yksilöllisesti yrityksen tarpeiden mukaisesti

Talotehdaspalvelu Limingassa

Oma logistiikkakeskuksemme sijaitsee Limingassa ja sieltä lähtee päivittäin merkittävä osa Suomen pientalopakettien pientarviketoimituksista. Teemme yhteistyötä valtakunnan merkittävimpien toimijoiden kanssa toimimalla heidän tarviketoimittajinaan. Varastovalikoimamme on erittäin laaja, ja johon kuuluu mm. kiinnikkeet, suojaustarvikkeet, aluskatteet, muovit, laastit, vesieristeet sekä maalit.

Verkkokaupasta nopean toimituksen piharakennukset, pihatarvikkeet sekä tuotteita rakentajalle ja remontoijalle

Smartian Verkkokaupasta ostat suoraan nopean toimituksen saunamökit sekä muut piharakennukset. Kaupasta löydät lisäksi laajan valikoiman tuotteita rakentajalle ja remontoijalle sekä erilaisia oman pihan mukavuustuotteita kuten kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Tutustu verkkokaupan valikoimaan

Asiakkaidemme kokemuksia

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Maija Suopanki
  Myyntipäällikkö autotallit ja hallit
  0503843036

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.