Pakettitoimitus

Tahdotko itse pystyttää hirsimökin, saunan, aitan tai varaston? Valintasi on silloin Pakettitoimitus.

Koko mallistomme on saatavana pakettitoimituksena. Kaikki mallit ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan. Jos mallistosta ei kuitenkaan löydy sopivaa mökkiä, suunnittelemme sinulle sellaisen! Mökkiprojekti etenee vaivattomasti, sillä toimitamme sinulle rakennuslupaa varten lupakuvat. Pakettitoimitus sisältää hirsimateriaalin valmiiksi työstettynä, tarvittavan puutavaran, ovet, ikkunat, kiinnitystarvikkeet ja selkeät kokoamisohjeet. Lisävarusteina voit valita lisäksi CE-merkityt kiukaat, takat ja hormit, sekä kattohuovan räystäspelteineen ym. lisävarusteet. Mikäli tahdot itse pystyttää mökin – valintasi on pakettitoimitus!

Modernit pihasaunat ja saunamökit helposti verkkokaupastamme

Perinteisen näköisten saunojen ohella valikoimissamme on tyylikkäitä moderneja pihasaunoja, jotka sopivat ulkonäöllisesti monenlaisiin maisemiin. Modernit pihasaunat ovat omiaan vaikkapa kaupunkiympäristöön. Modernit saunamme ovat suoralinjaisia ja kauniita piharakennuksia, jotka ovat usein sisältä valoisampia ikkunaratkaisujensa ansiosta. Näiden saunojen moderni ja nykyaikainen muotoilu voi olla sinun mieleesi, jos haet saunamökiltäsi hiukan uudenlaista ilmettä. Löylyjen tuoma rentouttava tunnelma on yhtä mainio kuin muissakin saunoissamme, joten saunojen tärkeimmästä tehtävästä ei ole tingitty. Monet modernit pihasaunamme sisältävät myös tuvan, jossa voi huilia löylyjen välillä tai jälkeen. Saunan tupaa voi käyttää myös pukuhuoneena. Joihinkin malleihin kuuluu myös terassi, joka on omiaan vilvotteluun ja saunan jälkeiseen maailmanparantamiseen.

Moderni sauna pystyyn helposti

Modernien pihasaunojemme toimitussisällöt ovat varsin kattavia ja laajoja. Useat pihasaunamme sisältävät saunan lauteet, räystäs- ja harjahuovat sekä kiinnitykseen käytettävät naulat. Voit valita itse modernin saunamökkisi värin, sillä saunamme toimitetaan puuvalmiina ja maalaamattomina. Monet malleista voidaan pystyttää myös peilikuvana. Kotimaiset, modernit City-pihasaunat voi valita eripaksuisilla hirsillä. Paksumpihirsisessä modernissa saunamökissä ikkunat vaihtuvat lämpöikkunoiksi, joissa on kaksinkertaiset lasit. Moderniin saunaan voit valita erittäin laadukkaat ja pitkäikäiset Parran tai Harvian kiuashormipaketit. Kiuashormipaketteihin kuuluu vesisäiliö, kiukaan suoja-alusta ja suojaseinät. Suosittelemme tilaamaan myös täydellisen kattopaketin, johon kuuluvat palahuopa, räystäs- ja harjahuopa, räystäspellit sekä kiinnityksen käytettävät naulat. Kevythirrestä valmistettujen modernien saunamökkien pystytys on helppoa ja nopeaa, sillä toimitamme mukaan selkeät ohjeet, joiden avulla sormi ei mene suuhun. Tarkista myyjiltämme, vaativatko lähetyksen purkamiset nostolaitteen. Modernit saunamökkimme toimitetaan säältä suojattuina paketteina. Mikäli kohteeseen tarvitaan rakennuslupa, voimme toimittaa saunojen lupakuvat etukäteen.

Moderni saunamökki vai perinteisempi vaihtoehto

Smartialta voit modernien pihasaunojen lisäksi hakea juuri sinulle sopivaa mallia runsaasta valikoimasta muita saunavaihtoehtoja, kuten perinteiset pihasaunat, valmissaunat, sekä hirsi- ja rantasaunat.  Smartian asiantuntevat myyjät neuvovat puhelimitse ja kätevässä verkkokauppamme chatissa.

Onko aikeissasi rakentaa moderni pihasauna? Etsitkö ehkä modernia valmiiksi kasattua pihasaunaa? Smartian laajasta kotimaisten saunojen valikoimasta löydät molemmat vaihtoehdot. Kerro meille toiveistasi ja rakennuksen käyttötarkoituksesta, niin etsitään yhdessä sopiva ratkaisu unelmasi toteuttamiseksi.

Usein kysyttya Smartia saunan hankkimisesta

Toteutamme pihasaunat myös omista lupakuvista ja suunnitelmista. Varsinkin PRE-cut saunoissa pystymme toteuttamaan ratkaisusi joko valmiiden lupakuvien tai vaikkapa ruutupaperi luonnoksen pohjalta.

Perinteisissä hirsisaunoissa pystymme tekemään pieniä muutoksia, jolloin tarkistamme muutosten aiheuttamat kulut. Toimitusaika muutosmalleissa on varastomalleja selvästi pidempi. Tarkan toimitusajan saat selville myyjiltämme.

PRE-cut pihasaunoissa emme ole sidottuja moduuli mitoituksiin, niin kuin elementti toimitukset ovat. Kaikkia mallistomme PRE-cut on mahdollisuus muuttaa teidän toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista.

Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennus urakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin pihasaunan rakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 500 -10000€.

Perinteiset pihasaunan tarvikepaketit voimme toimittaa jopa kahdessa arkipäivässä jos verkkokauppa näyttää että kyseinen pihasauna löytyy heti varastossa. Tehdastoimitussaunojen aikataulu selviää kysymällä myyjiltämme.

PRE-cut saunojen tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuoden ajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saatuaan piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka aika mikä saattaa pidentää toimitusaikaa. Nopeimmillaan pystymme toimittamaan peruspaketin jopa 2 viikossa.

Rakennuslupa prosessin asiakas hoitaa itse. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit.

Tarvikepaketti toimitetaan yleensä useammassa kollissa ja kollit on suojattu hyvin sään kestävällä muovilla. Paketit on mahdollista säilyttää sellaisenaan kunhan varmistaa että säilytyspaikka ei ole kostea ja ilma pääsee kiertämään pakettien ympärillä. Lisävarusteina tilattavat kattohupapaketit, kiuas/hormipaketit jne. toimitaan erillisellä lavalla.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Tommi Tuomola
  Myynti / Vantaan myyntinäyttely
  0504522122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.