Halli tarpeidesi mukaan

Tutustu palveluun Tutustu mallistoon

Tutustu mallistoomme

Onko sinulla hallin tarve ja etsit kustannustehokasta ja laadukasta ratkaisua. Smartia tarjoaa tähän ainutlaatuisen ratkaisun, josta tykätään. Selviät avullamme rakennushankkeesta, vaikka et olisikaan kokenut rakentaja. Toimitamme yksilöllisiä ja huolella asiakkaan käyttötarpeisiin suunniteltuja hallipaketteja. Lopputuloksena on aina laadukas ja tyylikäs hallirakennus. Tutustu mallistoomme ja pyydä tarjous!

Precut -menetelmällä toteutettu halli

Precut -menetelmässä runkorakenteen kaikki osat on määrämittaan sahattu, lovettu ja merkitty. Niiden oikeat asennuspaikat selviävät tilauksesi mukana tulevista ohjeista. Näin tärkeä runkorakentamisvaihe on nopeaa ja helppoa, eikä hukkatavaraa tule. Toimituksiimme sisältyvät lupa- ja rakennekuvat tarpeen mukaan.

Hallin hinta omien tarpeidesi mukaan

Paljonko hallin rakentaminen maksaa? Smartian valmismalliston hallien hinta alkaa 20 000 € jonka päälle tulevat pystytyskustannukset.

Hallin hintaan vaikuttaa merkittävästi pohjatöiden laajuus, valittavat tekniikkaratkaisut, hallin koko ja materiaali sekä se, kuinka paljon siinä käytetään työvoimaa. Smartian ammattilaisten avulla hallin mahdollisimman kustannustehokas toteutus on mahdollista.

Hallipaketin hinta löytyy kätevästi verkkokaupastamme ja näet erilaisten ratkaisujen ja valintojen vaikutuksen hintaan nopeasti ja helposti.

Moderni ja kustannustehokas tuotantomme sijaitsee Raahessa hyvien logistiikkayhteyksien varrella. Smartialta saat hallit nopealla toimituksella! Toimitusaika paketilla on noin 4 viikkoa, mutta pystymme jopa 3 viikon toimitusaikaan rakennesuunnittelun jälkeen. Hallitilaan perehtyneiltä myyjiltämme voit pyytää tarjouksen hallin hinnasta, jolloin tiedät minkälainen rahoitus on sinulle ja yrityksellesi sopiva.

Smartia myy erilaisia halleja: teollisuushalleja, konehalleja, varastohalleja sekä konesuojia ja muuta valmiiksi suunniteltua tilaa tarpeesi mukaan. Meiltä voit kysyä ja tilata omien suunnitelmien ja toiveiden mukaisia halleja ja talleja. Muista myös Smartian autotallit, autokatokset ja autotallikatokset.

Suunnitteletko hallin rakentamista yrityksesi tarpeisiin? Tarvitsetko tilaa koneille ja laitteille vai oletko rakennuttamassa rivihallia sijoituskiinteistöksi? Tutustu valmiiseen hallimallistoomme tai suunnittele tarpeisiisi sopiva hallipaketti yhdessä myyjämme kanssa.

Halli jokaiseen tarpeeseen nopeasti ja tehokkaasti

Smartian hallit toteutetaan ehkäpä markkinoiden kustannustehokkaimmalla tavalla. Esivalmisteisen precut -menetelmän ansiosta hallit soveltuvat hyvin sekä ammatti- että omatoimirakentajalle, ja halli on nopea pystyttää.

Hallirakennukseen voidaan sisällyttää myös esimerkiksi toimistohuoneita, neuvotteluhuoneita, taukotila, sosiaalitiloja sekä WC:t ja suihkut. Samaan halliin voit siis yhdistää toimistot ja varasto- sekä tuotantotilat.

Halli valmiista mallista tai piirustustesi pohjalta

Aloita suunnittelu tutustumalla valmiiseen mallistoomme, joka on täysin muokattavissa tarpeisiisi.

Hallii suunnittelu onnistuu myös täysin nollista – riittää että kerrot meille liiketoimintasi käyttö- ja tilatarpeet, jonka pohjalta rakennamme 3D-mallin ja tarjouksen toimitiloistasi.

Tutustu mallistoon

Smartia on tukenasi hankkeen alusta loppuun saakka

 • Hallin suunnittelu tarpeita vastaavaksi, budjettiisi sopivaksi
 • Toimitamme kattavan materiallipaketin suoraan tontillesi
 • Tarvittaessa autamme myös hallin pystytyksessä yhteistyöverkostomme avulla

Hyödynnä maksuton hallisuunnittelu ja konsultointimme

Olemme apunasi rakennushankkeessaasi ensimmäisestä päivästä lähtien. Varaa maksuton (etä)suunnittelutapaaminen kanssamme ja saat vastauksia mielessäsi kenties pyöriviin kysymyksiin aina sopivan hallin suunnittelusta hankkeen budjetointiin ja rakentamiseen saakka. 

Suunnittelemme sinulle 3D-mallin ja rakennamme kustannusarvion tarpeitasi vastaavasta hallista veloituksetta.

Varaa suunnittelupalaveri

Usein kysyttyä Smartia-hallin hankkimisesta

Toteutamme kaikki ratkaisut, niin omista lupakuvista kuin suunnitelmista. Nettisivuilta olevia mallejamme voidaan toteuttaa sellaisenaan tai käyttää ideoinnin pohjana. Nämä ovat yleisimmin kysyttyjä ja toivottuja malleja. Pystymme siis toteuttamaan ratkaisusi joko valmiiden lupakuvien tai vaikkapa ruutupaperiluonnoksen pohjalta.

Pakettimme ovat PRE-cut paketteja, joten emme ole sidottuja moduulimitoituksiin, niin kuin elementtitoimitukset ovat. Kaikkia mallistomme halleja on mahdollisuus muuttaa toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään.

Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennusurakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin hallirakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 2 000-20 000€. Tämän lisäksi sokkeli- ja valutöihin on hyvä varata noin 1 000-10 000€ rakennuksen koosta riippuen.

Tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuodenajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saamisen jälkeen piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5-6 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5-8 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka-aika, mikä saattaa pidentää toimitusaikaa.

Suomen rakennusmääräyksien mukaisesti jokaiselle rakennushankkeelle on nimettävä vastaavamestari, pääsuunnittelija sekä perustussuunnittelija. Käytännön syistä Smartia ei toimi hankkeessa näissä rooleissa. Rakennuslupaprosessin asiakas hoitaa yhdessä edellä mainittujen tahojen kanssa. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä ellei näistä ole erikseen kirjallisesti sovittu. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit. Pääasiassa asiakkaan vastuulle jää hankittavaksi kiinnitysmateriaalit (naulat, niitit, jne.), lukkopesät, painikkeet sekä pintakäsittelyyn tarvittavat maalit.

Rakennusvirastot vaativat rakennuslupaa varten tulevasta rakennuksesta pohja-, leikkaus- ja julkisivukuvat. Nämä rakennuslupaan vaadittavat kuvat kuuluvat toimitussisältöön, ellei erikseen ole toisin sovittu. Lisäksi vakiona toteutamme aina rakennekuvat, sisältäen yläpohjamittapiirroksen (sis. rakenne detaljit), perustuksen ohjeellisen mittapiirroksen, ristikkokaaviot ja leikkauskuvan sekä PRE-cut seinänrunkokuvat. Rakennekuvat toteutamme rakennusluvan myöntämisen jälkeen, ellei toisin sovita. Kaikki kuvat toimitamme asiakkaalle PDF, DWG ja paperiversiona. Lisäksi pystymme toteuttamaan erikseen niin sovittaessa esimerkiksi rakennuksen energiatodistuksen.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5511 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Harri Kalliokoski
  Asiakaspalvelupäällikkö
  0442444019

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Jukka Jäntti
  Myyntijohtaja, tallit, hallit, toimitilat
  0468512340

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Miiko Pohjola
  Rakennusliikkeet, hallit ja toimitilat
  0443040915

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.