Teollisuushalli soveltuu moneen eri käyttöön

Meiltä voit tilata tarpeidesi mukaan teollisuushallin yritystoimintaasi varten. Yrityksellesi soveltuvat toimitilat saat tilaamalla korkealaatuisen hallin, johon mahtuu tarvitsemasi tekniikka ja mitä tahansa muuta käyttötarpeen mukaan. Hallin sisälle voit rakentaa kaupan, liikuntatilan tai vaikkapa näyttelytilan. Hinnaltaan edullinen teollisuushalli voi sisältää sekä korkean hallitilan että matalammat toimistotilat. Toimistoon voidaan sisällyttää toimistohuoneita, neuvotteluhuone, taukotila, sosiaalitilat sekä WC:t ja suihkut. Hallitilaan voit siis yhdistää samaan kokonaisuuteen toimistot ja varasto- sekä tuotantotilat. Tilojen vuokraaminen eteenpäin toisistaan erillään onnistuu myös helposti, sillä ne on suunniteltu toimimaan omillaan. Meiltä voit tilata hallit valmismallien lisäksi myös omien mittojen ja suunnitelmien mukaan.

Teollisuushalli järkevään hintaan

Smartian teollisuushallien hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä, vaikka ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Teollisuushallit toimitetaan haluamaasi paikkaan valmiiksi katkottuina precut-paketteina, joista löytyvät määrämittaan leikatut runkotolpat, ikkunapuut ja oviaukkopuut. Toimituksiin kuuluvat piirustukset, hallin ulkoseinät, ulkoverhous, vesikatto, hallin yläpohja, räystäät, puurunkoiset väliseinät, ikkunat, ovet ja kiinnitystarvikkeet. Kaikkia teollisuushallien malleja on mahdollista muunnella esimerkiksi hallitilan ulkomittojen, huonekorkeuden, ovien, ikkunoiden, ulkoverhouksen ja katemateriaalin osalta. Valikoimassamme on sopivia vaihtoehtoja sekä pienempää tilaa tarvitseville että suurempaa teollisuushallia kaipaaville. Suurimman mallimme huoneistopinta-ala on jopa 544 m2 ja toimistojen puolestaan 246,5 m2.

Hallitilaa tarpeesi mukaan

Teollisuushallien ohella toimitamme konehalleja, varastohalleja, konesuojia, autotalleja ja piharakennuksia. Teemme sinulle tilaa tarpeesi mukaan ja meiltä voit tilata omien suunnitelmiesi mukaisia rakennuksia. Paperille piirretyt luonnokset tai vaikkapa vain ideat kelpaavat meille alkuun. Kannattaa pyytää rohkeasti tarjous teollisuushallien valmismallien muutoksista tai hallitoimituksesta omien luonnostesi pohjalta. Toimitusaika teollisuushalleillamme on noin neljä viikkoa. Teollisuushallit voit maksaa Smartia Rahoituksella osissa. Pyydä tarjous ja tarpeesi mukaisen teollisuushallin hinta myyjiltämme, jolloin tiedät minkälainen rahoitus on sinulle ja yrityksellesi sopiva.

Onko suunnitelmissasi rakentaa tai rakennuttaa teollisuushalli? Smartian puurunkokonseptilla toteutat hallin rakentamisen noin 1200m2 kokoluokkaan saakka tehokkaasti. Inspiroidu ideamalleistamme ja kerro meille suunnitelmistasi, niin me kerromme kuinka Smartian toteutustavalla toteutat teollisuushallin rakentamisen kustannustehokkaasti ja helposti.

Usein kysyttyä Smartia-hallin hankkimisesta

Toteutamme kaikki ratkaisut, niin omista lupakuvista kuin suunnitelmista. Nettisivuilta olevia mallejamme voidaan toteuttaa sellaisenaan tai käyttää ideoinnin pohjana. Nämä ovat yleisimmin kysyttyjä ja toivottuja malleja. Pystymme siis toteuttamaan ratkaisusi joko valmiiden lupakuvien tai vaikkapa ruutupaperiluonnoksen pohjalta.

Pakettimme ovat PRE-cut paketteja, joten emme ole sidottuja moduulimitoituksiin, niin kuin elementtitoimitukset ovat. Kaikkia mallistomme halleja on mahdollisuus muuttaa toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään.

Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennusurakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin hallirakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 2 000-20 000€. Tämän lisäksi sokkeli- ja valutöihin on hyvä varata noin 1 000-10 000€ rakennuksen koosta riippuen.

Tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuodenajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saamisen jälkeen piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5-6 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5-8 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka-aika, mikä saattaa pidentää toimitusaikaa.

Suomen rakennusmääräyksien mukaisesti jokaiselle rakennushankkeelle on nimettävä vastaavamestari, pääsuunnittelija sekä perustussuunnittelija. Käytännön syistä Smartia ei toimi hankkeessa näissä rooleissa. Rakennuslupaprosessin asiakas hoitaa yhdessä edellä mainittujen tahojen kanssa. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä ellei näistä ole erikseen kirjallisesti sovittu. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit. Pääasiassa asiakkaan vastuulle jää hankittavaksi kiinnitysmateriaalit (naulat, niitit, jne.), lukkopesät, painikkeet sekä pintakäsittelyyn tarvittavat maalit.

Rakennusvirastot vaativat rakennuslupaa varten tulevasta rakennuksesta pohja-, leikkaus- ja julkisivukuvat. Nämä rakennuslupaan vaadittavat kuvat kuuluvat toimitussisältöön, ellei erikseen ole toisin sovittu. Lisäksi vakiona toteutamme aina rakennekuvat, sisältäen yläpohjamittapiirroksen (sis. rakenne detaljit), perustuksen ohjeellisen mittapiirroksen, ristikkokaaviot ja leikkauskuvan sekä PRE-cut seinänrunkokuvat. Rakennekuvat toteutamme rakennusluvan myöntämisen jälkeen, ellei toisin sovita. Kaikki kuvat toimitamme asiakkaalle PDF, DWG ja paperiversiona. Lisäksi pystymme toteuttamaan erikseen niin sovittaessa esimerkiksi rakennuksen energiatodistuksen.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5511 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Jukka Jäntti
  Myyntijohtaja, tallit, hallit, toimitilat
  0468512340

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Miiko Pohjola
  Rakennusliikkeet, hallit ja toimitilat
  0443040915

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.