Markkinoiden fiksuin tapa rakentaa yksilölliset toimitilat edullisesti

Tutustu palveluun Tutustu mallistoon

Tutustu mallistoomme

Haaveiletko uusista tuotantotiloista, toimistotiloista tai varastosta yrityksellesi? Onko suunnitelmissasi rakennuttaa sijoituskiinteistö, kuten rivihalli? Oma toimitila vuokratilojen sijaan on monesti järkevämpi vaihtoehto. Säästät toimitilakustannuksissa, tilat palvelevat liiketoimintaasi täysin ja ovat varmasti tyylikkäät.

Markkinoiden kustannustehokkain tapa rakentaa toimitilat

Tarjoamme kustannustehokkaan tavan rakentaa uudet toimitilat: Smartti-Paketti. Paketti takaa yhdessä ammattilaistemme kanssa tapahtuva suunnittelun ja esityöstetyistä pre cut -osista koostuva pakettitoimituksen. Lopputuloksena edustavat ja yritystoimintaasi tukevat toimitilat.

Smartian rakennustapa on vaihtoehto avaimet käteen -ratkaisulle. Smartti-Paketilla asiakas osallistuu projektiin organisoimalla hanketta yhdessä Smartian ammattilaisten kanssa. Yhteistyössä asiantuntijan kanssa rakentamisen kustannukset pysyvät kurissa ja hyvin suunniteltu hanke etenee aikataulussa. Toteutusmallimme ansiosta rakentajan säästö on tyypillisesti vähintään kymmeniä tuhansia euroja.

smartia_ikoni_13

1. Ideasta suunnitelmaksi

Suunnittelemme rakennuksen kanssasi yrityksesi tarpeet ja budjetin huomioiden.

smartia_ikoni_23

2. Laadukas tarviketoimitus

Toimitamme näppärän precut-runkotarvikepaketin ja muut tarvikkeet sovitussa laajuudessa työmaan etenemisen mukaan.

smartia_ikoni_01

3. Pystytys

Kilpailuta toimitilan pystytysurakka itse tai hanki pystytys kauttamme.

Hyödynnä maksuton suunnittelu- ja konsultointipalvelumme

Olemme apunasi toimitilahankkeessasi ensimmäisestä päivästä lähtien. Varaa maksuton (etä)suunnittelu kanssamme ja saat vastauksia mielessäsi kenties pyöriviin kysymyksiin, aina sopivan tilan suunnittelusta hankkeen budjetointiin ja rakentamiseen saakka.

Suunnittelemme sinulle 3D-mallin ja rakennamme kustannusarvion uusista toimitiloista veloituksetta.

Varaa suunnittelupalaveri

Toimitila valmiista mallista tai omien piirustustesi pohjalta

Aloita suunnittelu tutustumalla valmiiseen mallistoomme, joka on täysin muokattavissa yrityksesi tarpeisiin.

Toimitilasi suunnittelu onnistuu myös täysin nollista – riittää, että kerrot meille liiketoimintasi käyttö- ja tilatarpeet, jonka pohjalta rakennamme 3D-mallin ja tarjouksen toimitiloistasi.

Tutustu mallistoon

Usein kysyttyä Smartia-toimitilan hankkimisesta

Kyllä pystytään ja se on hyvin tyypillistä. Tarvittaessa suunnitelmat viedään loppuun lupakuviksi saakka meidän avustuksella.

Ensisijaisesti myymme rakennustarvikkeet + suunnittelu -kokonaisuutta. Asennusverkostomme laajenee kuitenkin koko ajan ja pystymme jo tarjoamaan monelle alueelle asennusratkaisun joko meidän tai kumppaniemme kautta.

Ei saa. Toimintamme keskittyy puurunkoisten rakennusten ympärille. Puurunkoisen rakennuksen ulkokuori voi olla puu- tai peltiverhoiltu.

Rakennuksen syvyys, korkeus ja väliseinien paikat ratkaisevat. Tyypillisesti noin 18m syvä rakennus, jonka seinän korkeus on max. 6 metriä  voidaan järkevästi toteuttaa puurunkoisena. Tähän saakka suurimmat kohteemme ovat olleet noin 1300m2.

Toimitamme pakettitoimituksia ympäri Suomen. Asennustyötä pystymme tarjoamaan lähinnä seuraaville alueille: pk-seutu, Pirkanmaa, Kuopio, Oulun seutu. Myyjämme tekevät työtä, Vantaan, Ylivieskan, Raahen ja Oulun toimistoilla ja toki liikkuvat tarpeen mukaan myös muualle.

Rakennusvirastot vaativat rakennuslupaa varten tulevasta rakennuksesta pohja-, leikkaus- ja julkisivukuvat, sekä asemapiirroksen. Nämä rakennuslupaan vaadittavat kuvat kuuluvat toimitussisältöön, ellei erikseen ole toisin sovittu. Lisäksi vakiona toteutamme aina rakennekuvat, sisältäen yläpohjamittapiirroksen (sis. rakenne detaljit), perustuksen ohjeellisen mittapiirroksen, ristikkokaaviot ja leikkauskuvan sekä PRE-cut seinänrunkokuvat. Rakennekuvat toteutamme rakennusluvan myöntämisen jälkeen, ellei toisin sovita. Kaikki kuvat toimitamme asiakkaalle PDF, DWG ja paperiversiona. Lisäksi pystymme toteuttamaan erikseen niin sovittaessa esimerkiksi rakennuksen energiatodistuksen.

Meille riittää idea ja ajatus tulevasta toimitilastasi. Tyypillisesti lähdemme yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemaan asiakkaan idean perusteella heille toimivinta ratkaisua. Valmiita lupakuvia tai suunnitelmia emme siis tarvitse. Pystymme suunnittelu vaiheessa toteuttamaan asiakkaalle karkeita 3D-malleja tulevan rakennuksen hahmottamiseksi. Tontilla on suuri merkitys rakennuksen lopulliseen malliin ja muotoon, joten tontin olemassa olo helpottaa suunnitelmien loppuun saattamista.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5511 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Harri Kalliokoski
  Asiakaspalvelupäällikkö
  0442444019

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Jukka Jäntti
  Myyntijohtaja, tallit, hallit, toimitilat
  0468512340

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Miiko Pohjola
  Rakennusliikkeet, hallit ja toimitilat
  0443040915

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.