Autotallit ja autotallipaketit

Tutustu mallistoon

Autotallit

Rakennushankkeen toteutus kanssamme onnistuu helposti, olitpa sitten ammattilainen tai omatoimirakentaja.

Yhdessä ammattilaisen kanssa mietityt toteutusratkaisut varmistavat rakennuksen käytännöllisyyden ja aina kustannustehokkaan toteutuksen.

Joustavan rakennustapamme ansiosta saat juuri sellaisen autotallirakennuksen kuin haluat. Rakentamista eivät rajoita elementtirakentamisen kalliit ja vaikeasti toteutettavat muutokset.

Kysy myös asennusta meiltä! Erinomaiset materiaalit ja asiantunteva ja mukava palvelu ovat tavaramerkkejämme. Ota rohkeasti yhteyttä!

Myyntipalvelu puh. 010 574 5511 / myynti@smartia.fi

 Autotalli tallien ykköstoimittajalta

Kun suunnitelmissasi on rakentaa autotalli, autokatos tai halli, löytyy siihen ratkaisu Smartialta. Meiltä saat juuri sellaisen rakennuksen kuin haluat. Kaikki rakennukset ovat saatavilla joko sellaisenaan verkkosivuillamme olevien mallien mukaisina tai täysin muunneltuna sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Toimitamme autotallit, autokatokset, hallit ja muut piharakennukset myös valmiiden piirustuksiesi ja suunnitelmiesi mukaan. Suunnitelmat voivat olla myös ajatuksiasi tai ruutupaperille piirrettyjä luonnoksia. Kerro ideasi meille, niin suunnittelemme käyttötarkoitukseesi sopivan ratkaisun. Meiltä saat tarjouksen nopeasti!

Autotallipaketti rakentajalle

Autotallipaketti on tuote, mitä tarjoamme. Sen sisältö on verrattavissa talopakettiin. Se pitää tyypillisesti sisällään LVIS-tarvikkeita, maan alle jääviä osia ja perustusta lukuun ottamatta tallin rakentamiseen tarvittavat rakennustarvikkeet. Pakettiin kuuluu myös tallin suunnittelu, rakennuslupakuvat ja rakennusaikainen tuki hankkeelle.

Smartia autotallipaketti toimitetaan erittäin pitkälle suunniteltuna Pre-Cut menetelmänä, jonka vuoksi ne soveltuvat hyvin sekä omatoimirakentajalle että ammattirakentajalle. Pre-cut menetelmässä runkorakenteen kaikki osat on määrämittaan sahattu, lovettu ja merkitty ja niiden paikka selviää mukana tulevista rakennepiirustuksista. Näin tärkeä runkorakentamisvaihe on nopeaa ja helppoa, eikä hukkatavaraa juuri tule. Toimituksiimme sisältyvät lupa- ja rakennekuvat kunkin tarpeen mukaan.

Moderni ja kustannustehokas tuotantomme sijaitsee Raahessa hyvien logistiikkayhteyksien varrella. Toimitusaika paketilla on noin 4 viikkoa, mutta pystymme jopa 3 viikon toimitusaikaan rakennesuunnittelun jälkeen.

Autotallin hinta

Paljonko tallin rakentaminen maksaa? Verkkosivuillamme on hinnat näkyvissä. Ne antavat hyvin suuntaa siitä, paljonko tallipaketti maksaa. Tallipaketin lisäksi kokonaiskustannukseen tulee huomioida maatyöt ja perustus, LVIS-työt sekä mahdollisen kirvesmiehen palkkiot. Smartian myyjä auttaa sinua mielellään laskemaan rakennushankkeesi kokonaiskustannusarvion.

Smartian asiantuntijat ovat kokeneita rakennusalan ammattilaisia. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille järkevillä perusrakenteilla olevia ja laadukkaita rakennuksia. Autamme mielellään sinua toteuttamaan tallihankkeesi mahdollisimman kustannustehokkaasti ja välttämään kalliita ratkaisuja.

Smartia on autotallin rakentajan ykköskumppani. Ylivoimaisuutemme perustuu notkeaan, lähes kaikki muutokset mahdollistavaan, rakennustapaamme, mutkattomaan ja mukavaan asiakaspalveluun ja huippulaadukkaisiin rakennustarvikkeisiin.

Inspiroidu ideamalleistamme ja avaa meille millainen on toiveidesi autotalli, niin me kerromme kuinka Smartian toteutustavalla se toteutetaan kustannustehokkaasti ja helposti.

Usein kysyttyä Smartia-autotallin tai -katoksen hankkimisesta

Toteutamme kaikki ratkaisut, niin omista lupakuvista kuin suunnitelmista. Nettisivuilta olevia mallejamme voidaan toteuttaa sellaisenaan tai käyttää ideoinnin pohjana. Pystymme siis toteuttamaan ratkaisusi joko valmiiden lupakuvien tai vaikkapa ruutupaperiluonnoksen pohjalta.

Pakettimme ovat PRE-cut paketteja, joten emme ole sidottuja moduulimitoituksiin, niin kuin elementtitoimitukset ovat. Kaikkia mallistomme talleja on mahdollisuus muuttaa toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään.

Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennusurakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin tallirakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 2000-10000€. Tämän lisäksi sokkeli- ja valutöihin on hyvä varata noin 1000-5000€ rakennuksen koosta riippuen.

Tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuodenajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saamisen jälkeen piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka-aika, mikä saattaa pidentää toimitusaikaa.

Suomen rakennusmääräyksien mukaisesti jokaiselle rakennushankkeelle on nimettävä vastaavamestari, pääsuunnittelija sekä perustussuunnittelija. Käytännön syistä Smartia ei toimi hankkeessa näissä rooleissa. Rakennuslupaprosessin asiakas hoitaa yhdessä edellä mainittujen tahojen kanssa. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä ellei näistä ole erikseen kirjallisesti sovittu. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit. Pääasiassa asiakkaan vastuulle jää hankittavaksi kiinnitysmateriaalit (naulat, niitit, jne.), lukkopesät, painikkeet sekä pintakäsittelyyn tarvittavat maalit.

Rakennusvirastot vaativat rakennuslupaa varten tulevasta rakennuksesta pohja-, leikkaus- ja julkisivukuvat. Nämä rakennuslupaan vaadittavat kuvat kuuluvat toimitussisältöön, ellei erikseen ole toisin sovittu. Lisäksi vakiona toteutamme aina rakennekuvat, sisältäen yläpohjamittapiirroksen (sis. rakenne detaljit), perustuksen ohjeellisen mittapiirroksen, ristikkokaaviot ja leikkauskuvan sekä PRE-cut seinänrunkokuvat. Rakennekuvat toteutamme rakennusluvan myöntämisen jälkeen, ellei toisin sovita. Kaikki kuvat toimitamme asiakkaalle PDF, DWG ja paperiversiona. Lisäksi pystymme toteuttamaan erikseen niin sovittaessa esimerkiksi rakennuksen energiatodistuksen.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5511 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Maija Suopanki
  Myyntipäällikkö autotallit ja hallit
  0503843036

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Antti Jäntti
  Myynti autotallit ja hallit
  0504667190

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Jaakko Sivula
  Myynti autotallit ja hallit
  0504392784

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.