Monikäyttöinen autotallirakennus

Autotalli on perinteisesti paikka, jossa auto on suojassa säältä ja jossa säilytetään työkaluja ja muita laitteita. Entä jos autotalli olisi myös työtila, paikka, jossa voit viihdyttää ystäviäsi, tai kotikuntosali?  

On loputtomasti mahdollisuuksia, mitä voit tehdä autotallin lisätilalla. Jos kaipaat inspiraatiota, tutustu näihin viiteen ideaan siitä, miten voit tehdä autotallista monikäyttöisen tilan.

1 Luo kotikuntosali

Jos kotonasi ei ole paljon tilaa, mutta haluat silti päästä treenaamaan, harkitse autotallin muuttamista kotikuntosaliksi. Voit asentaa sinne juoksumaton, crosstrainerit, soutulaitteet ja erilaiset voimaharjoitteluvälineet ja luoda täydellisen treenitilan. Omassa kodissa, omassa rauhassa treenaaminen voi olla monelle miellyttävämpää ja edullisempaa kuin kuntosalilla käyminen.

2 Tee siitä taidestudio

Rakastatko maalaamista, kuvanveistoa tai muunlaista taidetta? Mikset tekisi autotallistasi taidestudiota? Sinulla on runsaasti tilaa levittäytyä ja työstää uusinta projektiasi. Kun keskeytät tekemisen, jätä vain keskeneräinen työ odottamaan ilman että kodin arki häiriintyy. 

3 Käytä sitä työpajana

Piditpä sitten puutöistä, maton kutomisesta tai muunlaisesta DIY-projektista, työpajan pitäminen autotallissasi on hieno juttu. Sinulla on kaikki tarvittavat työkalut ja tila, jotta voit työskennellä minkä tahansa projektin parissa. Lisäksi voi olla mukavaa päästä ulos talosta ja työskennellä eri tilassa, kun tarvitset aikaa keskittyä. Se on laatuaikaa omassa rauhassa, omassa pihapiirissä. 

4 Perusta kotitoimisto

Jos työskentelet kotoa käsin tai tarvitset vain rauhallisen paikan, jossa voit tehdä töitä, kotitoimiston perustaminen autotalliin voi olla ihanteellista. Voit sijoittaa sinne työpöydän, tuolin ja kaikki muut tarvitsemasi huonekalut tai laitteet, jotta se tuntuisi toimistolta muualla kuin kotona. Varmista vain, että siellä on riittävä ilmanvaihto, jotta et tunne työskenteleväsi luolassa! Riittävä määrä pistorasioita, sopiva valaistus ja toimiva internetyhteys ovat edellytyksiä sujuvalle työskentelylle ja ne kannattaa ottaa huomion tallirakennusta suunniteltaessa.  

 5 Muunna se viihtyisäksi hengailupaikaksi 

Haluatko viettää aikaa ystävien kanssa jossain muualla kuin olohuoneessa tai keittiön pöydässä? Olisiko mukava, jos koululaiset voisivat viettää kaverisynttärinsä piharakennuksen rauhassa tai teinit istua iltaa turvallisessa ympäristössä omassa rauhassa pelaillen tai kaverien kanssa jutustellen. Tee autotallista täydellinen hengailupaikka, jossa on mukavat istuimet, pelejä ja ehkä jopa minijääkaappi täynnä välipaloja ja juomia…. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, esimerkiksi ilmakiekon, biljardipöydän tai pingispöydän hankkiminen voi tehdä hengailusta hauskaa. 

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Maija Suopanki
  Myyntipäällikkö autotallit ja hallit
  0503843036

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.