“Smartian kanssa prosessi oli helppo ja yhteistyö sujuvaa” – Lue, miten toteutimme T-Tradingille uuden hallitilan!

Nokialla sijaitseva T-Trading on tukkukauppa, joka vastaa pääosin koirien ja kissojen ruoista. Yrityksen hallitilat olivat jäämässä kasvavan liiketoiminnan myötä pieniksi, jolloin toimitusjohtaja Tuomas Järvinen lähti edistämään uuden hallitilan ostoa.

Kohteeseen saatiin erittäin hyvin toimivat varastotilat.

– Koska meillä on elintarvikealan tyyppistä tuotetta, ei tullut kyseeseenkään ostaa vanhoja hallitiloja, esimerkiksi autokorjaamoja, joihin tulisi tehdä paljon remppoja. Lisäksi kriteerinä oli siistit tilat, jotka ovat tarpeeksi korkeat, jotta saadaan kaikki tavarat esille, toteaa Järvinen.

– Kokoluokassa hallitilan piti olla noin 500m2- 800m2. Muutamia halleja käytiinkin katsomassa, mutta yksi oli liian matala ja toinen oli liian vanhaa tekniikkaa sekä kallis suhteessa sen kuntoon, muistelee Järvinen.

Kun sopivaa hallitilaa ei löytynyt, lähdettiin kartoittamaan tontteja, rahoitusta ja toimijaa.

– Vanhassa hallissamme olisi pitänyt investoida hyvinkin paljon, joten uuden rakentaminen olisi selkeästi säästöä, toteaa Järvinen.

Smartian mielikuva brändinä oli hyvä

– Smartia oli nimeltään entuudestaan tuttu ja tiesin, että he tekevät tämänkaltaisia projekteja. Tiesin, että he ovat olleet alalla pitkään ja ovat toimittaneet muun muassa autotalleja, kertoo Järvinen.

Myyntiprosessissa tarpeiden kartoitus

Kohteeseen suunniteltiin reilusti myymälätilaa, jotta kaikki tuotteet saadaan hyvin esille.

– Smartian myynnin yhteyshenkilön kanssa käytiin tarkoin meidän tarpeemme läpi: vaadittava koko, korkeus sekä jo entuudestaan meidän T-Tradingin hahmottelemamme piirustukset, kertoo Järvinen.

Smartia muokkasi yhteistyössä asiakkaan kanssa jo tehtyjä luonnoksia ja otti kantaa esimerkiksi siihen, mikä olisi teknisesti kannattavaa rakentamista ajatellen.

– Meidän hallimme on käytännössä maksimikokoa, mitä pystyy puusta tekemään. Suunnitteluvaiheessa olikin paljon selvitettävää, toteaa Järvinen.

“Smartian kanssa prosessi oli helppo ja yhteistyö sujuvaa”

Avaimet käteen -ratkaisu olisi ollut Järvisen mukaan huomattavasti kalliimpaa, joten Smartian palvelupaketti osatoimituksena tuntui järkevältä ratkaisulta. Näin Järvinen pääsi itse haalimaan rakennuttajat projektille.

– Saman yhteyshenkilön säilyminen helpotti projektia varsinkin, kun meidän hallimme oli sen verran isompi kokonaisuus ja siinä oli paljon muuttuvia osia, muistelee Järvinen.

“Mukavia ihmisiä, jotka oikeasti kuuntelevat asiakasta”

– Smartian kanssa sain todella hyvää asiakaspalvelua koko projektin ajan. He selkeästi kuuntelivat asiakastaan ja ratkaisivat kaikki eteen tulevat ongelmat, kertoo Järvinen.

Pieniltä haasteilta näin isossa projektissa ei vältytty ja suunnitelmia pitikin välillä päivittää tekemisen yhteydessä.

– Smartia hoiti kaikki parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi oli paljon asioita, joihin ei voitu vaikuttaa, kuten lumen tulo, kertoo Järvinen.

 

“Kaikki lupaukset on pidetty”


Järvisen mukaan yhteistyö oli sujuvaa koko projektin aikana.

– Kaikki lupaukset on pidetty ja asiakasta on kuunneltu, toteaa Järvinen.

Projekti valmistui kokonaisuudessaan keväällä 2023.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Maija Suopanki
  Myyntipäällikkö autotallit ja hallit
  0503843036

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.