Saaga 32/D2 pihasauna

Tuotenumero: Saaga32-D2
Kerrosala: 25 m²

Saaga 32 D2 pihasauna suurilla ikkunoilla! Se on kaunis ja käytännöllinen saunamökki, jonka eri pohjavaihtoehdot tarjoavat sopivan ratkaisun monelle.. Vertti Harjuniemelle suunniteltu hirsisauna.

Hinta alk.
12 990
sis. alv. 24 %
€ / kk

Maksa 3 kk päästä toimituksesta ilman korkoja ja kuluja tai lyhennä sopivalla kuukausierällä!

Esimerkkilaskelma luoton kustannuksista
Luoton määrä (sis. toimitus)
Korko 7,5 % + OP-prime
Kuukausimaksu € / kk
Takaisinmaksuaika 7v 6kk

Hae luottopäätös ennalta

Lue lisää rahoituksesta

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 15 000 € luotolle on 8,82 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 10/2021), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 22 724,69 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 180,00 euron minimilyhennyksin (1,2 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 127 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki

 •  Seinähirret: 58 x 145 mm, mänty / 90 x 170 mm lamellihirsi, mänty / 134 x 227 mm painumaton lamellihirsi, mänty
 •  Kattoniskat ja lattianiskat
 •  Kattolaudat, raakapontti
 •  Sisäkattopaneelit
 •  Lattialaudat
 •  Saunan lauteet: kuusi
 • Terassilaudat, kyllästetty vihreä
 • Asennusvalmiit ovi- ja ikkunaelementit (2K-lämpölaseilla 58 ja 90 mm)
 •  Avattavat MSEA ikkunat sekä kiinteät 3KEKA ikkunat (134 mm hirsivahvuudella)
  * ovissa ja ikkunoissa kahvat, lukot ja painikkeet mukana
 • Karapuut ovi- ja ikkunapieliin
 • Pääty- ja sivuräystäslaudat
 • Kierretangot
 • Raitisilmaventtiilit
 • Kiinnitystarvikkeet
 •  Kokoamisohjeet
 • Arkkitehtipiirustukset rakennuslupaa varten
Lisävalinnat
5 550 €
16 700 €
1 040 €
750 €
1 350 €
1 650 €
1 850 €
2 850 €
790 €
790 €
139 €
269 €
399 €
3 400 €
3 400 €
2 047 €
2 047 €
Hinta-arvio valituilla lisävalinnoilla
Toimitusaika

Kysy toimitusaika myyjiltämme

Toimituskulut

Pyydä tarjous tai varaa suunnittelutapaaminen myyjämme kanssa. Yllä tekemäsi lisävalinnat välittyvät tiedoksi myynnillemme ja saat niistä myös koosteen sähköpostiisi.

  Tähän voitte kertoa mitä listietoja lisävalinnoistamme haluaisitte tietää.
  Liitetiedosto (Sallitut tiedostotyyppit pdf, jpg, png. Max. tiedoston koko: 5MB)
  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Saaga 32 on mallistomme vahvimpia suosikkeja!

  Muunsimme Saaga 32 pihasaunaa Vertin ja Pauliinan toiveiden mukaan ja nimesimme saunan Saaga 32 D ”Vertti” malliksi. Saunaosastoa hieman isonnettiin ja vaihdoimme saunaan ja tupaan isot ikkunat. Nyt mahtavat järvimaisemat näkyvät tupaan ja saunaan niin kuin niiden kuuluukin näkyä. Saaga 32 D1 mallissa on tuvan ja saunan välissä terassivälikkö. Tämä Saaga 32 D2 on hirsisauna, jossa saunan ja tuvan lisäksi on pukuhuone, joka on tuvan ja saunan välissä.

  Saaga 32 on kaunis ja käytännöllinen saunamökki, joka tarjoaa useille perheille juuri sen, mitä saunamökiltä odotetaan. Tässä saunamallissa on todella isot ikkunat sekä tuvassa, että saunassa. Ihanat näkymät luontoon tarjoava valoisa tupa, johon mahtuu nojatuolien ja pienen pöydän lisäksi vaikka minikeittiö. Etualan iso terassi antaa ilmettä ja suojaa. Tuvasta erillinen saunaosasto on ominaisuus, mitä moni haluaa. Välitilan voi hyödyntää eri tavoin. Jos vakiopohjaratkaisu ei täysin tyydytä, Saaga 32:sta löytyy iso määrä erilaisia pohjavaihtoehtoja. Eri pohjavaihtoehdoissa esimerkiksi kylmä välitila on valjastettu pukuhuoneen, wc:n tai pesuhuoneen käyttöön. Onpa joskus löylyhuonettakin laajennettu tuvan väliseinään saakka. (Kysy muutosmallin hintaa myynnistä 010 574 5500).

  Katso Vertin tekemä esittelyvideo saunasta:

  Vertin esittelyvideo  Osa 1  ja Osa 2

   

  TEKNISET TIEDOT:

  Rakennusala 32 m²
  Kerrosala 25 m²
  Huoneistoala 22,5 m²
  Tilavuus 56 m³
  Huonekorkeus  2700 mm harjalla
  2030 sivuseinällä
  Pakkauskoko 90 mm hirsi:
  1pkt 8,45*1,2*0,59 m
  1pkt 5,1*1,2*0,66 m
  1pkt 4,5*1,2*0,56 m
  1pkt 6*1,2*0,47 m
  1pkt 4,6*1,2*0,69 m
  1pkt 2*1*2,1 m (ikkunat)
  Yhteensä 24,4 m3
  Paino 5510 kg (58 mm hirsi)
  7500 kg (90 mm hirsi)

   

  Saaga 32 D2 perustuksen mittakuva

  Tästä voit ladata Saaga 32 D2 pihasaunan perustuksen mittakuva

  Saaga 32 D2 pohjakuva

  Tästä voit ladata Saaga 32 D2 pihasaunan pohjakuvan

  Saaga 32 vaihtoehtoiset pohjakuvat

  Tästä voit ladata Saaga 32 pihasaunan vaihtoehtoiset pohjakuvat

  Katso muut mallit

  Tervetuloa tutustumaan Smartian upeisiin pihasaunoihin! Laadukkaat kotimaiset pihasaunamme tarjoavat täydellisen saunatunnelman niin kotiin kuin mökille. Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia malleja ja kokoja, joten löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Tutustu valikoimaamme ja tee pihasaunaunelmistasi totta!

  Usein kysyttya Smartia saunan hankkimisesta

  Toteutamme pihasaunat myös omista lupakuvista ja suunnitelmista. Varsinkin PRE-cut saunoissa pystymme toteuttamaan ratkaisusi joko valmiiden lupakuvien tai vaikkapa ruutupaperi luonnoksen pohjalta.

  Perinteisissä hirsisaunoissa pystymme tekemään pieniä muutoksia, jolloin tarkistamme muutosten aiheuttamat kulut. Toimitusaika muutosmalleissa on varastomalleja selvästi pidempi. Tarkan toimitusajan saat selville myyjiltämme.

  PRE-cut pihasaunoissa emme ole sidottuja moduuli mitoituksiin, niin kuin elementti toimitukset ovat. Kaikkia mallistomme PRE-cut on mahdollisuus muuttaa teidän toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista.

  Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennus urakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin pihasaunan rakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 500 -10000€.

  Perinteiset pihasaunan tarvikepaketit voimme toimittaa jopa kahdessa arkipäivässä jos verkkokauppa näyttää että kyseinen pihasauna löytyy heti varastossa. Tehdastoimitussaunojen aikataulu selviää kysymällä myyjiltämme.

  PRE-cut saunojen tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuoden ajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saatuaan piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka aika mikä saattaa pidentää toimitusaikaa. Nopeimmillaan pystymme toimittamaan peruspaketin jopa 2 viikossa.

  Rakennuslupa prosessin asiakas hoitaa itse. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit.

  Tarvikepaketti toimitetaan yleensä useammassa kollissa ja kollit on suojattu hyvin sään kestävällä muovilla. Paketit on mahdollista säilyttää sellaisenaan kunhan varmistaa että säilytyspaikka ei ole kostea ja ilma pääsee kiertämään pakettien ympärillä. Lisävarusteina tilattavat kattohupapaketit, kiuas/hormipaketit jne. toimitaan erillisellä lavalla.

  Liity Smartian rakentajapiiriin

  Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Ota yhteyttä

   Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

   Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

   Ota yhteyttä suoraan myyjään:

   Tommi Tuomola
   Myynti / Vantaan myyntinäyttely
   0504522122

   whatsapp WhatsApp-viesti

   Risto Pohjola
   Myynti, pihasaunat ja mökit
   0415068670

   whatsapp WhatsApp-viesti

   Elisa Aho
   Myynti, pihasaunat ja mökit
   0503845122

   whatsapp WhatsApp-viesti

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.