Pidetään pyörät pyörimässä – Miksi on hyvä aika rakentaa toimitila yritykselle juuri nyt?

Rakennusalalla on nyt vaikeaa. Pientalojen rakentaminen on 1940-luvun volyymitasolla, sijoitusasuntojen kauppa on jäissä ja moni yrittäjäkin arkailee uskaltaako rakentaa uusia toimitiloja, vaikka tarve olisi selkeä.

Nyt tarvitaan pyöränpyörittäjiä! Onko sinulla tai yritykselläsi takana hyviä vuosia ja edessä riittävän selkeitä näkymiä, jotta voisit polkaista uuden toimitilan rakennushankkeen käyntiin? Nyt pitäisi jokaiselle rakentajalle pukea ylle sankarin viitta. Rakentamisen suora ja välillinen työllistävä vaikutus on valtava. Suunnittelutoimistot, maaurakoitsijat, kiinteistönvälittäjät, rautakaupat, perustusten tekijät, kirvesmiehet, sisustussuunnittelijat, sisustuskirvesmiehet, tavaran- ja raaka-aineen toimittajat, kuljetusliikkeet, nosturifirmat ja monet muut elävät erilaisista rakennushankkeista. Näiden takana on tuhansia ja tuhansia kotitalouksia, joiden leipä on kiinni siitä, pysyykö rakentamisen pyörät pyörimässä.

Olisiko sinulla mahdollisuus rakentaa juuri nyt? Nyt-rakentamisen hyödyt ovat kiistattomat. Älä turhaan siirrä hanketta, jos sinulla on mahdollisuus edetä nyt. Listasimme alle syitä miksi esimerkiksi uuden toimitilan tai hallin rakentaminen on järkevää juuri nyt:

Kustannusedut 

Rakennustarvikkeiden heikko kysyntä kiristää kilpailua ja mahdolliset tarjoukset voivat tarjota nyt kustannusetuja. Puun hinta merkittävänä raaka-aineena on esimerkiksi noin 35% alempana kuin vuosi sitten.

Työvoimaa saa nyt hyvin

Korkeasuhdanteen aikana kaikki rakentamisalan ammattilaiset ovat kiireisiä ja jo tarjouksen saaminen voi olla vaikeaa.

Hintataso nousee myös kysynnän mukaan ja parhaita tekijöitä voi olla mahdoton saada töihin. Nyt tilanne on toinen. Hyviä tekijöitä on saatavilla ja etenkin parhailla firmoilla on kova tarve saada pidettyä tekijät töissä. Tämä tarjoaa mahdollisuuden jopa kilpailuttaa urakoitsijoita ilman pelkoa, että joutuisit valitsemaan sen ainoan, joka ehtii kohteen toteuttamaan. Myös lupa-asioiden ja suunnitelmien käsittely on nopeaa ja hankkeet etenevät nyt ripeästi.

Laajentumistarpeet

Jos yrityksesi kasvaa tai suunnittelet laajentumista, uusien tilojen rakentaminen voi olla välttämätöntä. Vaikka nyt olisi hiljaisempaa, niin nyt on oikea aika laittaa tuotanto-olosuhteet ja toiminta kaikin puolin sille mallille, että kun uusi nousukausi ehkä piankin alkaa, yrityksesi on valmiina ottamaan siitä kaiken irti.

Oma brändi ja imago

Elekman uudet toimitilat ovat nähtävissä Kempeleen Zatelliitissa.

Uudet ja modernit toimitilat parantavat yrityksesi brändiä ja imagoa.

Uusi ja parempi sijainti saattaa antaa yrityksellesi ison etuaskeleen. Uusi toimitila nostaa yrityksenne asiakkaiden silmissä eri sfääreihin ja jos joskus, niin nyt pitää korostaa niitä tekijöitä, jotka saavat yrityksesi toiminnan näyttämään luotettavalta ja uskottavalta. Uusi toimitila on ainutlaatuisen hyvä tapa viestiä fiksusta ja luotettavasta toiminnasta.

Räätälöinti

Voit suunnitella tilat tarkalleen tarpeidesi mukaan, mikä voi parantaa tehokkuutta ja työntekijöiden tyytyväisyyttä. Moni yrittäjä harmittelee uusien toimitilojen valmistuttua, että tulikin lähdettyä hankkeeseen vasta nyt. Työskentely huolella suunnitelluissa ja edustavissa tiloissa on miellyttävää ja tekemisen tehokkuus voi olla aivan eri luokkaa.

Uutta tekniikkaa ja ympäristöystävällisyyttä

Voit sisällyttää uuteen toimitilaasi uusimmat teknologiset ratkaisut, mikä voi parantaa toiminnan tehokkuutta, turvallisuutta, mukavuutta ja kustannustehokkuutta. Nykyaikaisessa liiketoiminnassa ympäristöystävällisyys on tärkeä tekijä. Yhä useampi yritys on sitoutunut erilaisiin ympäristötavoitteisiin ja haluavat itselleen toimitilat, jotka täyttävät ne. Energiatehokkailla ratkaisuilla on yleensä lyhyt takaisinmaksuaika.

Pidetään pyörät pyörimässä!

Me Smartiassa tiedämme, miten yksilöllinen toimitila rakennetaan kustannustehokkaimmalla tavalla. Kerro meille toimitilahaaveistasi, niin laitetaan pyörä pyörimään.

Soita meille 010 574 5500  tai laita viestiä myynti@smartia.fi

 

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Maija Suopanki
  Myyntipäällikkö autotallit ja hallit
  0503843036

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.