Sinustako toimitilan rakentaja? Älä arkaile, se onnistuu!

Onko yritykselläsi tai harrasteporukallasi tarve uusille tiloille? Smartia on kumppani, joka mahdollistaa sinulle sen, että vaihtoehtona avaimet käteen -ostamiselle toimit itse rakennuttajana ja säästät tuhansia hankkeen kustannuksissa.

Varaudu kasvuun ajoissa!

Kun oma yritys kasvaa muutaman hengen pajasta isommaksi kokonaisuudeksi, on paljon erilaisia asioita, joita tulee ottaa huomioon. Kasvu voi tuntua pelottavalta, mutta myös jännittävältä ja täynnä mahdollisuuksia olevalta matkalta. Kun sisäiset prosessit on saatu kuntoon ja kasvuun on investoitu, voi ensimmäinen vastaantuleva seinä olla oman toimitilan pääty. Lisää tilaa tarvitaan, kun yritykseen investoidaan ja osaavia käsiä tai aivoja palkataan enemmän.

Jokainen yritys haluaa kulttuuriaan ja historiaansa kunnioittavat toimitilat. Kenties tuotantotilat ovat jo liian pienet, eikä kapasiteetti riitä? Tai tuotanto on saatu rullaamaan, ja varastosta meinaa loppua tila? Vuokraus on aina helppo vaihtoehto, mutta sopivia liiketiloja on monesti vähän tarjolla… Riippuen kohteesta, voi kyseessä olla liian kalliit neliöt, remontoimattomat ja vanhanaikaiset tilaratkaisut, tai yksinkertaisesti huono soveltuvuus juuri Sinun liiketoimintaasi. Vuokratilojen kuumeiselle tutkimiselle ja loppumattomalle etsinnälle on vaihtoehto. Se kannattaa myös taloudellisesti.

Hanki nyt yrityksellesi ikioma liiketila Smartialta.

Smartian toimitilat ovat kustannustehokas ja näppärä tapa laajentaa. Suunnittelun hoitaa ammattisuunnittelutoimistomme, ja rakentamista vauhdittaa Pre-Cut -menetelmämme. Menetelmässä kaikki rungon osat ovat tarkkaan määrämittaan katkottuja ja muotoiltuja. Se mahdollistaa äärimmäisen kustannustehokkaan rakentamisen, joka on joustavaa ja kustomoitavaa. Saat juuri sellaisen toimitilarakennuksen kuin haluat.

Toimittamamme puutavara on ensiluokkaista laatua, ja ne valmistetaan 100 % suomalaisesta puusta. Jalostus tapahtuu alusta loppuun saakka tarkan laadunvalvonnan alla, luotetun alihankkijayrityksemme toimesta. Toimimme vain luotettavimpien ja tunnetuimpien tavarantoimittajien kansa yhteistyössä. Näin valmistamme projektien sujuvan etenemisen, työmaan tavaran riittävyyden ja parhaan asiakastyytyväisyyden.

Lisätietoja voi kysyä täältä: myynti@smartia.fi | puh: 010-574 5511

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Maija Suopanki
  Myyntipäällikkö autotallit ja hallit
  0503843036

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.