Monikäyttöiset saunamökit jopa heti toimitukseen

Tutustu palveluun Tutustu mallistoon

Tutustu mallistoomme

Tervetuloa rentoutumaan suomalaiseen saunamökkiin! Saunamökki on täydellinen paikka paeta arjen kiireitä ja nauttia rauhallisista hetkistä luonnon keskellä. Tarjoamme laadukkaita saunamökkejä, jotka takaavat sinulle ainutlaatuisen ja rentouttavan hetken keskelle arkea.

Miksi valita Smartia saunamökki?

1. Autenttinen suomalainen kokemus: Saunamökki tarjoaa täydellisen mahdollisuuden kokea perinteinen suomalainen saunakulttuuri. Nauti pehmeistä löylyistä ja voit tarvittaessa vaikka yöpyä saunan tuvassa.

2. Yksityisyys ja rauha: Saunamökit voivat sijaita kotipihallasi tai  kauniissa luontokohteissa, kaukana kaupungin hälinästä. Täällä voit sijainnista huolimatta nauttia yksityisyydestä ja rauhasta ilman häiriötekijöitä.

3. Modernit mukavuudet: Vaikka saunamökit tarjoavat perinteisen tunnelman, ne voidaan varustaa kaikilla moderneilla mukavuuksilla. Pienet keittiöt, mukavat vuoteet ja muut mukavuudet tekevät olostasi miellyttävän.

4. Vuodenajasta riippumaton rentoutuminen: Saunamökit ovat ihanteellisia ympäri vuoden. Kesällä voit nauttia illasta saunamökin terassilla istuen, kun taas talvella voit uppoutua lumiseen maisemaan ja rentoutua saunan lämmössä.

Tutustu Smartian laajaan saunamökkimallistoon

haikailetko sitten perheen yhteisestä ajasta, romanttista pakoa arjesta tai rentouttavaa hetkeä ystävien kanssa, saunamökki tarjoaa unohtumattoman kokemuksen. Tutustu valikoimaamme ja varaa saunamökki, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Tutustu kattavaan tietopankkiimme ja artikkeleihin

Usein kysyttyä Smartia-mökin tai -huvilan hankkimisesta

Perinteisissä hirsirakennuksissa pystymme tekemään pieniä muutoksia, jolloin tarkistamme muutosten aiheuttamat kulut. Toimitusaika muutosmalleissa on pidempi. Tarkan toimitusajan saat selville myyjiltämme.

PRE-cut rakennuksissa emme ole sidottuja moduuli mitoituksiin, niin kuin elementti toimitukset ovat. Kaikkia mallistomme PRE-cut on mahdollisuus muuttaa teidän toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista.

Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennus urakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin mökin / huvilan  rakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 2000 -15000€.

Perinteiset  tarvikepaketit voimme toimittaa muutosmalleja nopeammin. Kaikkien mallien tarkempi aikataulu selviää kysymällä myyjiltämme.

PRE-cut rakennusten tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuoden ajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saatuaan piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka aika mikä saattaa pidentää toimitusaikaa. Nopeimmillaan pystymme toimittamaan peruspaketin jopa 2-4 viikossa.

Rakennuslupa prosessin asiakas hoitaa itse. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit.

Tarvikepaketti toimitetaan yleensä useammassa kollissa ja kollit on suojattu hyvin sään kestävällä muovilla. Paketit on mahdollista säilyttää sellaisenaan kunhan varmistaa että säilytyspaikka ei ole kostea ja ilma pääsee kiertämään pakettien ympärillä. Lisävarusteina tilattavat kattohupapaketit, kiuas/hormipaketit jne. toimitaan erillisellä lavalla.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Tommi Tuomola
  Myynti / Vantaan myyntinäyttely
  0504522122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.