Uutuus!

Suvanto 27 valmisaitta

Tuotenumero: 58SA27-V
Kerrosala: 27.5 m²

Suvanto-Aitta 27 on suunniteltu kahden perheen lisämajoitustilaksi.

Hinta alk.
29 310
sis. alv. 24 %
€ / kk

Maksa 3 kk päästä toimituksesta ilman korkoja ja kuluja tai lyhennä sopivalla kuukausierällä!

Esimerkkilaskelma luoton kustannuksista
Luoton määrä (sis. toimitus)
Korko 7,5 % + OP-prime
Kuukausimaksu € / kk
Takaisinmaksuaika 7v 6kk

Hae luottopäätös ennalta

Lue lisää rahoituksesta

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 15 000 € luotolle on 8,82 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 10/2021), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 22 724,69 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 180,00 euron minimilyhennyksin (1,2 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 127 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki

 • Seinähirret: 58 x 145 mm, mänty / 90 x 170 mm lamellihirsi, mänty / 134 x 227 mm painumaton lamellihirsi, mänty
 • Puuvalmiit ikkunat ja ovet 2-k. lämpölaseilla
 • * avattavat MSEA ikkunat sekä kiinteät 3KEKA ikkunat (134 mm hirsivahvuudella)
 • Yläpohjassa ja pukuhuoneen lattiassa 100 mm:n Finnfoam XPS-eriste
 • Kattohuopa (pulpettikattoisissa rakennuksissa tiivissaumakate)
 • Hirrenväli-ja nurkkatiivisteet (90 mm:n hirrestä ylöspäin)
 • Arkkitehtipiirustukset rakennuslupaa varten
 • Pintakäsittely ja sähköistys hinnoitellaan erikseen
Lisävalinnat
4 740 €
16 010 €
3 750 €
3 750 €
1 691 €
1 691 €
Hinta-arvio valituilla lisävalinnoilla
Toimitusaika

Kysy toimitusaika myyjiltämme

Toimituskulut

Pyydä tarjous tai varaa suunnittelutapaaminen myyjämme kanssa. Yllä tekemäsi lisävalinnat välittyvät tiedoksi myynnillemme ja saat niistä myös koosteen sähköpostiisi.

  Tähän voitte kertoa mitä listietoja lisävalinnoistamme haluaisitte tietää.
  Liitetiedosto (Sallitut tiedostotyyppit pdf, jpg, png. Max. tiedoston koko: 5MB)
  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Suvanto-Aitta 27 on suunniteltu kahden perheen lisämajoitustilaksi. Rakennuksessa on kaksi erillistä tilavaa 12,7 m² huonetta. Huoneisiin kulku lyhyeltä sivuseinältä. Etupuolen suuret maisemaikkunat antavat modernin ilmeen rakennukselle.

  Pyydä tarjous myös sähköistyspaketista sekä pintakäsittelystä.

  Valmisrakennustoimituksissa nosturiautolla on oltava esteetön pääsy perustusten viereen.

   

  TEKNISET TIEDOT:

  Rakennusala: 27,5 m2
  Kerrosala: 27,5 m2
  Huoneistoala: 25,0 m2
  Tilavuus 70,5 m³

  Suvanto-Aitta 27 pohjakuva

  Lataa tästä Suvanto-Aitta 27 pohjakuva

  Inspiroidu asiakkaidemme kohteista

  Katso muut mallit

  Tarvitsetko käytännöllistä ja kestävää ratkaisua lisätilaksi kotiin tai mökille? Tutustu Smartian aittoihin ja varastoihin! Tarjoamme monipuolisen valikoiman laadukkaita kotimaisia rakennuksia, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin tarpeisiin. Aittojemme ja varastojemme suunnittelussa on huomioitu sekä käytännöllisyys että visuaalinen houkuttelevuus, joten ne sopivat mainiosti pihaasi tai mökillesi. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen ratkaisu tilantarpeeseesi jo tänään!

  Tutustu kattavaan tietopankkiimme ja artikkeleihin

  Usein kysyttya Smartia aitan hankkimisesta

  Toteutamme aitat myös omista lupakuvista ja suunnitelmista. Varsinkin precut rakennuksissa pystymme toteuttamaan ratkaisusi joko valmiiden lupakuvien tai vaikkapa ruutupaperi luonnoksen pohjalta.

  Perinteisissä hirsirakennuksissa pystymme tekemään pieniä muutoksia, jolloin tarkistamme muutosten aiheuttamat kulut. Toimitusaika muutosmalleissa on varastomalleja selvästi pidempi. Tarkan toimitusajan saat selville myyjiltämme.

  precut rakennuksissa emme ole sidottuja moduuli mitoituksiin, niin kuin elementti toimitukset ovat. Kaikkia mallistomme precut on mahdollisuus muuttaa teidän toiveidenne mukaisesti. Kaikki muutokset ovat mahdollisia kunhan ne täyttävät rakennusteknilliset vaatimukset. Muokattavissa ovat kaikki osa-alueet, esimerkiksi rakennuksen mitat, huonekorkeus, kattokaltevuus, pintamateriaalit (vesikate, ulkoverhous, sisäverhous, jne.), ikkunat ja ovet. Olemme toimittaneet ratkaisuja pienestä pihavajasta aina suureen halli-asuinrakennus yhdistelmään. Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suuremmistakin kokonaisuuksista.

  Perustamiskustannuksiin vaikuttaa rakennuksen tulevan paikan maaperä. Mitään tarkkaa arvioita ei valitettavasti voi jokaiseen kohteeseen sanoa. Parhaimman arvion voitte saada paikalliselta maanrakennus urakoitsijalta pohjaluonnoksen mukaan. Yleisimmin piharakennuksen rakentamisessa on hyvä varata perustamiskustannuksiin noin 500 -10000€.

  Perinteiset aittojen tarvikepaketit voimme toimittaa jopa kahdessa arkipäivässä jos verkkokauppa näyttää että kyseinen rakennus löytyy heti varastossa. Tehdastoimitussaunojen aikataulu selviää kysymällä myyjiltämme.

  precut rakennusten tarvikkeiden toimitusaika vaihtelee viidestä viikosta muutamaan kuukauteen. Perustilanteessa, kun asiakkaan kanssa löydetään heille sopivin toimituskokonaisuus, alkaa projekti lupakuvien piirtämisellä ja rakennusluvan hakemisella. Tähän on hyvä varata aikaa vuoden ajasta riippuen noin 3-6 viikkoa. Luvan saatuaan piirrämme rakennekuvat ja toteutamme peruspaketin toimituksen, toimitusaika noin 5 viikkoa. Loput toimitukset toimitamme sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on olemassa oleva rakennuslupa, toimitus on mahdollista saada noin 5 viikossa. Näissä aikatauluarvioissa on huomioitu myös meistä riippumattomat tekijät, kuten rakennusvirasto sekä esimerkiksi kevään ruuhka aika mikä saattaa pidentää toimitusaikaa. Nopeimmillaan pystymme toimittamaan peruspaketin jopa 2 viikossa.

  Rakennuslupa prosessin asiakas hoitaa itse. Lisäksi asiakas vastaa rakennuksen pohja-, perustamis- ja asennustyöstä. Toimitus sisältää toimitussisällön mukaiset rakennusmateriaalit.

  Tarvikepaketti toimitetaan yleensä useammassa kollissa ja kollit on suojattu hyvin sään kestävällä muovilla. Paketit on mahdollista säilyttää sellaisenaan kunhan varmistaa että säilytyspaikka ei ole kostea ja ilma pääsee kiertämään pakettien ympärillä. Lisävarusteina tilattavat kattohupapaketit, kiuas/hormipaketit jne. toimitaan erillisellä lavalla.

  Liity Smartian rakentajapiiriin

  Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Ota yhteyttä

   Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

   Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

   Ota yhteyttä suoraan myyjään:

   Tommi Tuomola
   Myynti / Vantaan myyntinäyttely
   0504522122

   whatsapp WhatsApp-viesti

   Risto Pohjola
   Myynti, pihasaunat ja mökit
   0415068670

   whatsapp WhatsApp-viesti

   Elisa Aho
   Myynti, pihasaunat ja mökit
   0503845122

   whatsapp WhatsApp-viesti

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.