”Kaikki sujui täysin kivuttomasti!” – Beto-Consulting Oy:lle hallikokonaisuus tukemaan yrityksen kasvua

Beto-Consulting Oy rakensi tammikuussa 2021 Kuopioon hallikokonaisuuden, joka pitää sisällään harrastetiloja, toimistotiloja sekä varastotiloja.

– Yhteensä neliöitä kertyi 531 m2.  Tilamme ovat korkeita: noin 5 metrin huonekorkeus ja 4 metrin leveys. Oven koko, parvi ja korkeat varastotilat olivat tärkeitä. Päädyssä oleva toimistomme on kahdessa kerroksessa, toteaa Beto-Consulting Oy:n toimitusjohtaja Marko Pesonen.

Hallitilaa tukemaan yrityksen kasvua

Yrityksen kasvun myötä heräsi selkeä tarve isommalle hallille, jossa pääsisi säilyttämään kalustoa ja josta löytyisi toimistotilaa.

– Päädyimme rakentamaan kokonaan itse ja vanhat tilat myimme pois, tiivistää Pesonen.

– Tontti oli varattuna kesällä 2020. Halusin itse lähteä rakentamaan, koska omana työnä toimin urakoinnissa. Lisäksi omaan kokemusta suunnittelijana, vastaavana työnjohtajana sekä isännöitsijänä, kertoo Pesonen.

Ei porsaanreikiä

Pesonen löysi Smartian Googlettamalla. Verkkosivuilla esitettiin selkeitä paketteja ja löytyi fiksuja vaihtoehtoja, joten Pesosen oli helppo lähteä ottamaan yhteyttä Smartiaan.

– Kilpailutin noin viidestä eri paikasta. Smartian tarjous tuli suhteellisen nopeasti eikä sisällössä ollut porsaanreikiä. Hinnoittelu oli selkeä, toteaa Pesonen.

Lisäksi Pesonen arvosti Smartian palvelun helppous.

– Smartialta tulleista kuvista selvisi kaikki aina ikkunoista ja ovista lähtien. Näitä oli helppo katsoa ja lähteä erikseen kilpailuttamaan sähkö- ja putkitöiden tekijää, kertoo Pesonen.

“Kaikki sujui täysin kivuttomasti”

Kiitosta Pesonen antaa Smartialle muun muassa rakennusvaiheen aikataulutuksesta ja selkeistä ohjeista.

– Smartia hoiti just niin kuin pitikin. Kaikki paketit toimitettiin sovituissa aikatauluissa. Ohjeet olivat myös selkeät ja oli helppoa laittaa “tikkua pystyyn”, toteaa Pesonen.

-Hyvää kommunikaatiota Smartian päädystä! Suunnitelmiakin muutettiin tarpeen vaatiessa. Esimerkiksi yläkerran toimisto ja alakerran kylpyhuone/saunatila otettiin pois ja tilalle asetettiin toimistotiloja, tiivistää Pesonen.

Erityskiitosta Pesonen antaa suunnittelupuolesta ja asiakaspalvelusta. Kaikki sujui Pesosen mukaan “täysin kivuttomasti”.

– Hyvin onnistuttiin: tilat ovat hyvät ja sisältö vastaa sitä, mitä tilattiin! Ei tullut pienintäkään ongelmaa.

Liity Smartian rakentajapiiriin

Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota yhteyttä

  Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

  Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-16)

  Ota yhteyttä suoraan myyjään:

  Maija Suopanki
  Myyntipäällikkö autotallit ja hallit
  0503843036

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Elisa Aho
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0503845122

  whatsapp WhatsApp-viesti

  Risto Pohjola
  Myynti, pihasaunat ja mökit
  0415068670

  whatsapp WhatsApp-viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.