Elementtihalli E2

Tuotenumero: ELEMENTTIHALLI E2

Tämä kehärunkoinen elementtihalli sopii erinomaisesti moneen käyttötarkoitukseen. Se voi olla esimerkiksi maataloushalli, huoltohalli, konehalli, korjaamo, varasto tai yrityksen toimitila. Täysin eristetyt elementtihallit takaavat kustannustehokkaan rakennuksen ylläpidon. Hallin sisään voidaan helposti rakentaa myös esim. varasto-, ja sosiaalitilat. Kerrosala tässä mallissa on yhteensä 338m2. Liimapuukehärungot ja sandwich-elementit mahdollistavat nopean ja tehokkaan rakentamistavan. Rakennuksen väriä voidaan vapaasti muunnella haluttuun väriin.

Hinta alk.
115 000
sis. alv. 24 %

Kaikkia malleja voidaan muokata asiakkaiden tarpeiden mukaan esimerkiksi mitat, huonekorkeus, materiaalivalinnat, ikkuna- ja ovimäärät ja koot jne.

 •  Seinärakenteet eristetty
 •  Kattorakenteet ja eristetty tai lämmitysvaraus valinnan mukaan
 •  Kattomateriaali valinnan mukaan
 •  Ulkoelementti valinnan mukaan
 •  Ikkunat, ovet ja nosto-ovi valinnan mukaan
 •  Arkkitehtipiirustukset rakennuslupaa varten, sisältää asemapiirroksen
 •  Rakennesuunnitelmat
Lisävalinnat
Hinta-arvio valituilla lisävalinnoilla
Toimitusaika

6-10 viikkoa

Pyydä tarjous tai varaa suunnittelutapaaminen myyjämme kanssa. Yllä tekemäsi lisävalinnat välittyvät tiedoksi myynnillemme ja saat niistä myös koosteen sähköpostiisi.

  Tähän voitte kertoa mitä listietoja lisävalinnoistamme haluaisitte tietää.
  Liitetiedosto (Sallitut tiedostotyyppit pdf, jpg, png. Max. tiedoston koko: 5MB)
  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Smartia -hallit tarjoavat valmiita pohjaratkaisuja unelmiesi hallirakennukselle ja toimitiloille. Liimapuu kehärunko menetelmän ansiosta kaikki mallimme ovat toteutettavissa sellaisinaan, tai niitä voidaan räätälöidä tarpeidenne mukaan.

  Smartia Allianssi®-konseptissa yhdistämme kustannustehokkaasti laajan verkoston rakennusalan ammattilaisia sekä Smartian arkkitehti- ja rakennesuunnittelun käyttöönne.

   

  Elementtihalli E2 on 338 m2 on tyylikäs perushalli, joka soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. Suuren yhtenäisen tilan ansiosta tilaan on mahdollista ajaa huollettavaksi isompiakin ajoneuvoja tai tehdä useampia nosturipaikkoja korjaamoa varten. Nosto-ovien paikkoja, kokoja ja määriä voi vapaasti muunnella. Myös rakennuksen äärimittoja voidaan helposti muunnella tarpeen mukaan.

  Elementtihalli E2 pohjakuva

  Tästä voit ladata Elementtihalli E2 pohjakuvan

  Elementtihalli E2 julkisivukuva

  Tästä voit ladata Elementtihalli E2 Julkisivukuvan

  Elementtihalli E2 leikkauskuva

  Tästä voit ladata Elementtihalli E2 leikkauskuvan

  Inspiroidu asiakkaidemme kohteista

  Tutustu kattavaan tietopankkiimme ja artikkeleihin

  Liity Smartian rakentajapiiriin

  Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Ota yhteyttä

   Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

   Soita 010 574 5511 (Ma-Pe klo 8-16)

   Ota yhteyttä suoraan myyjään:

   Jukka Jäntti
   Myyntijohtaja, tallit, hallit, toimitilat
   0468512340

   whatsapp WhatsApp-viesti

   Miiko Pohjola
   Rakennusliikkeet, hallit ja toimitilat
   0443040915

   whatsapp WhatsApp-viesti

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.