Kursu Pihasauna

Tuotenumero: KURSU

Kursu Pre-cut pihasauna 6,3m2 sopii niin moderniin kaupunkirakentamiseen kuin järvenranta tontillekin. Tilavalle 8m2 terassille sopii puutarhakalusto, kesäkeittiö tai vaikka kylpytynnyri. Toteuta mieleisesi rentoutumispaikka saunan yhteyteen.

Hinta alk.
12 400
sis. alv. 24 %
€ / kk

Maksa 6 kk päästä toimituksesta ilman korkoja ja kuluja tai lyhennä sopivalla kuukausierällä! Kampanja voimassa 30.6.2022 asti.

Esimerkkilaskelma luoton kustannuksista
Luoton määrä (sis. toimitus)
Korko 7,5 % + OP-prime
Kuukausimaksu € / kk
Takaisinmaksuaika 7v 6kk

Hae luottopäätös ennalta

Lue lisää rahoituksesta

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 15 000 € luotolle on 8,82 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 10/2021), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 22 724,69 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 180,00 euron minimilyhennyksin (1,2 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 127 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki

Kaikkia malleja voidaan muokata asiakkaiden tarpeiden mukaan esimerkiksi mitat, huonekorkeus, materiaalivalinnat, ikkuna- ja ovimäärät ja koot jne.

 • Seinärakenteet eristetty tai lämmitysvaraus valinnan mukaan
 • Ristikkomalli valinnan mukaa
 • Kattorakenteet ja eristetty tai lämmitysvaraus valinnan mukaan
 • Kattomateriaali valinnan mukaan
 • Ulkoverhous valinnan mukaan
 • Sisäseinien ja kattojen levytys (eristetyssä rakenteessa)
 • Ikkunat ja ovet valinnan mukaan
 • Arkkitehtipiirustukset rakennuslupaa varten, sisältää asemapiirroksen
 • Rakennesuunnitelmat
Lisävalinnat
100 €
200 €
1 100 €
800 €
800 €
700 €
300 €
1 530 €
1 590 €
2 180 €
690 €
Hinta-arvio lisävalinnoilla
Toimitusaika

6-10 viikkoa

Toimituskulut

Pyydä tarjous tai varaa suunnittelutapaaminen myyjämme kanssa. Yllä tekemäsi lisävalinnat välittyvät tiedoksi myynnillemme ja saat niistä myös koosteen sähköpostiisi.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Kursa Pre-cut sauna toimitetaan korkealaatuisista materiaaleista erittäin pitkälle suunniteltuna Pre-cut toimituksena. Runkotolpat sekä ikkuna- ja oviaukkopuut on valmiiksi määrämittaan leikattu, lovettu ja merkitty omalla numerosarjalla. Jokaisen runkopuun oma numerosarja löytyy myös rakennekuvista, joten tärkeä runkorakentamisen vaihe on helppoa ja pystytys on nopeaa.

  Valitse saunatoimitukseesi haluamasi sisältö. Toimitussisältö ja hinta määrätyy valintojesi mukaan. Sauna toimitetaan rakennuspaikalle Pre-cut määrämittaisena pakettitoimituksena. Katso täydellinen toimitussisältö PDF -tiedostosta.

  Kauppahintaan kuuluvat nimiöidyt rakennuslupakuvat, myös asemapiirros päivitetään tarvittaessa saunan osalta (vaaditaan DWG- muotoinen voimassa oleva asemapiirros). Lupakuvat toimitetaan postitse ja sähköisesti sähköpostiin kaupanteon jälkeen.

  Tämä Pre-cut saunat voidaan toteuttaa sekä pilariperusteisena rossipohjaisena rakennuksena, että maanvarasena sokkeliperusteisena rakennuksena, jossa lattia toteutetaan betonivaluna. Tämä sauna on laskettu rossKursu Pre-cut pihasauna 6,3m2 sopii niin moderniin kaupunkirakentamiseen kuin järvenranta tontillekin. Tilavalle 8m2 terassille sopii puutarhakalusto, kesäkeittiö tai vaikka kylpytynnyri. Toteuta mieleisesi rentoutumispaikka saunan yhteyteen.ipohjasella rakenteella, kysy erillinen tarjous maanvaraisen rakenteen toteutuksesta.

  Kaikkia Pre-cut saunamalleja voidaan myös vapaasti muunnella mittojen, huonekorkeuden, ovien, ikkunoiden ulkoverhouksen, katemateriaalin jne. osalta. Halutessanne saunan voi muuttaa myös vaikka vierashuoneeksi. Myös omien kuvien, toiveiden tai suunnitelmien mukaiset pihasaunat saatte meiltä kilpailukykyiseen hintaan. Näin pystytään varmistamaan juuri sinun tarpeisiisi ja tonttiisi sopivan mittainen ja mallinen yksilöllinen pihasauna. Pyydä rohkeasti yksilöllinen tarjous muutoksista sekä saunatoimituksesta omien kuviesi tai luonnostesi pohjalta.

  PIHASAUNA KURSUN PERUSTIEDOT: (Mitat helposti muunneltavissa, pyydä tarjous)
  – Kokonaispituus: 4650 mm
  – Kokonaisleveys: 3650 mm
  – Rakennusala: 19,97 m2
  – Saunan huoneisto-ala: 4,0 m2
  – Pukuhuoneen huoneisto-ala: 2,3 m2
  – Katoksen ala: 8,0 m2
  – Huonekorkeus: 1900 mm malatasta päästä
  – Kattokaltevuus: valittavissa 1:4 (14°), 1:7 (8°)
  – Runkovahvuus: 48×97, lujuusluokiteltu

  Kursu leikkaus- ja pohjakuva

  Kursu leikkaus- ja pohjakuva

  Kursu ovi- ja ikkunaluettelo

  Kursu ovi- ja ikkunaluettelo

  Kursu toimitussisältö

  Kursu toimitussisältö

  Liity Smartian rakentajapiiriin

  Ideat, inspiraatiot ja vinkit rakentajalle. Liity Smartian rakentajapiiriin ja lähetämme sinulle kiinnostuksesi mukaista tietoa ja inspiraatiota rakennusprojektisi avuksi.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Ota yhteyttä

   Asiantunteva myyntimme apunasi päivästä yksi alkaen.

   Soita 010 574 5500 (Ma-Pe klo 8-17 ja La 10-15)

   Ota yhteyttä suoraan myyjään:

   Klaus Koskelo
   Myynti / Vantaan myyntinäyttely
   0505185747

   whatsapp WhatsApp-viesti

   Risto Pohjola
   Myynti, pihasaunat ja mökit
   0415068670

   whatsapp WhatsApp-viesti

   Elisa Aho
   Myynti, pihasaunat ja mökit
   0503845122

   whatsapp WhatsApp-viesti

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.